×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-16
Aparjodei ceturtā vieta Pasaules čempionātā Sočos

15. februārī olimpiskajā Soču trasē Krievijā notiekošajā Pasaules čempionātā kamaniņu sportā augsto ceturto vietu dāmu konkurencē izcīnīja Kendija Aparjode, kamēr starp divvietīgajām ekipāžām labākais rezultāts 7. vieta Oskaram Gudramovičam un Pēterim Kalniņam.

Sieviešu sacensībās lielisku pirmo braucienu aizvadīja Elīza Cauce, finišējot ar trešo labāko laiku, taču otrajā braucienā pieļāva kļūdu jau pašā startā un ar 18. labāko laiku braucienā atkāpās uz 14. vietu summā. K. Aparjode pēc pirmā brauciena ierindojās sestajā vietā, un otrajā braucienā spēja vēl nedaudz uzlabot savu trases laiku, uzrādot piekto laiku braucienā. Līdz bronzas godalgai K. Aparjodei pietrūka gandrīz trīs sekundes desmitdaļas, taču līdz uzvarai vairāk kā četras sekundes desmitdaļas. Otro zelta godalgu šajā čempionātā izcīnīja krieviete Jekaterina Katnikova, kamēr sudrabs vācietei Jūlijai Taubicai, bet bronza vēl vienai Krievijas sportistei Viktorijai Demčenko. Ulla Zirne, kura pagājušajā gadā Pasaules čempionātā finišēja sestajā vietā, abos braucienos uzrādīja desmito labāko laiku un summā ierindojās 9. vietā.

Divvietīgo ekipāžu sacensībās labākais latviešu rezultāts Oskaram Gudramovičam/Pēterim Kalniņam, kuri uzrādīja attiecīgi devīto un astoto labāko laiku braucienos un ieņēma 7. vietu summā. Uzvarētājiem vāciešiem Toni Egertam/Sašam Benekenam latvieši piekāpās par vairāk kā pussekundi. Sudrabs mājiniekiem krieviem Aleksandram Denisevam/Vladislavam Antonovam, bet bronza vēl vienai vācu ekipāžai Tobiasam Vendlam/Tobiasam Arltam.

Brāļi Andris un Juris Šici divu braucienu summā finišēja 10. vietā, taču kļūda pirmā brauciena beigās liedza iesaistīties cīņā par medaļām. Pirmajā braucienā Šiciem 14. labākais rezultāts, taču vēl pēdējā starpfinišā viņi uzrādīja trešo laiku. Otrajā braucienā pieredzējušies sportisti spēja izlabot pirmā brauciena kļūdas un uzrādīja labāko rezultātu. Arī Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs pirmajā braucienā pieļāva kļūdu un uzrādīja 18. labāko laiku, taču ar devīto laiku otrajā braucienā spēja pakāpties uz 16. vietu summā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi