×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-17
PAPILDINĀTS: Nejaušības dēļ Siguldas Valsts ģimnāzijā nostrādājusi viltus ugunsdrošības trauksme

Siguldas novada pašvaldība informē, ka šorīt, 17. februārī, Siguldas Valsts ģimnāzijas ēdināšanas blokā nejaušības pēc ir tikusi ieslēgta ugunsdrošības trauksmes poga, tādēļ visā skolas ēkā nostrādāja ugunsdrošības trauksme, nekonstatējot nedz ugunsgrēku, nedz citus defektus. Skolēni nekavējoties tika evakuēti no ēkas, un skolas direktors Rūdolfs Kalvāns pieņēma lēmumu atbrīvot skolēnus no šīs dienas turpmākajām stundām, kamēr ir gūta pilnīga pārliecība par ugunsdrošības signalizācijas funkcionalitāti.

Šobrīd ugunsdrošības signalizācijas sistēmas pārbaudi ēkā veic apsardzes uzņēmums SIA “Evor”, atbildīgie pašvaldības speciālisti un Siguldas Valsts ģimnāzijas darbinieki.

Siguldas novada pašvaldības vadība ir uzaicinājusi uzņēmuma “Evor” pārstāvjus uz tikšanos, lai pārrunātu savstarpējo sadarbību, tai skaitā darba efektivitāti un darba kvalitātes uzlabošanu. Tāpat pašvaldība pieprasījusi ēdinātājam SIA “Aniva” sniegt paskaidrojumus par viltus trauksmes izraisīšanu.

Savukārt Siguldas pilsētas vidusskolas direktore ziņo, ka šorīt, 17. februārī, skolā, ritot trešajai mācību stundai, noskanēja ugunsdrošības trauksme. Rūpējoties par skolēnu drošību, skolēni nekavējoties tika evakuēti no ēkas. Skolā operatīvi ieradās apsardzes uzņēmuma “Evor” darbinieks, informējot skolas vadību, ka sistēmā uzrādījies piedūmojums ēkas otrā stāva gaitenī pretī bibliotēkai. “Evor” darbinieks kopā ar skolas direktori izstaigāja gaiteni, un piedūmojums netika konstatēts, tādēļ skolas vadība pieņēma lēmumu atsākt pārtrauktās stundas. Uzņēmuma “Evor” darbinieki un skolas vadība izskata varbūtību par skolēnu ļaunprātīgu rīcību ar uguni.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi