×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-17
Aizvadīts atklātais karate čempionāts “RTKK 2020”

15. februārī Rīgas Hanzas vidusskolā norisinājās Reimandova Tradicionālā Karate kluba un Latvijas Karate Federācijas rīkotais atklātais čempionāts “RTKK 2020”, kurā pulcējās 370 sportistu, izcīnītas 4 zelta un sudraba, kā arī 11 bronzas medaļas. Sacensībās piedalījās arī Vidzemes karatē kluba sportisti, tai skaitā siguldieši Aleksandrija Sofija Bogdanova un Toms Rāgs, izcīnot attiecīgi sudraba un bronzas medaļu, savukārt komandu kopvērtējumā Vidzemes karatē klubs ierindojās 6. vietā.

Meiteņu grupā U-14 (47 kilogrami) “Kumite” disciplīnā Aleksandrija Sofija Bogdanova aizvadīja trīs cīņas, no kurām divās guva pārliecinošu uzvaru, savukārt fināla cīņā piekāpās sportistei no Rīgas un ieguva godalgoto sudraba medaļu. Tāpat Aleksandrija startēja arī “Open” kategorijā, kurā piedalījās meitenes no vairākām svara kategorijām, iegūstot augsto 1. vietu.

Savukārt Toms Rāgs un Ivars Melnis uzrādīja teicamus rezultātus katrs savā vecumā grupā, iegūstot bronzas godalgas.

Vērtīgu pieredzi šāda mēroga sacensībās ieguva sportists Arvis Melnis, uzrādot labus rezultātus.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi