×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-17
Laurenču sākumskola uzņems veselīga dzīvesveida izaicinājumu

19. februārī no plkst. 9.00 līdz 11.30 “Rimi” un Latvijas Olimpiskās komitejas projekta “Sporto visa klase” laikā Laurenču sākumskolas 2.a, 2.b un 2.c klases savā skolā uzņems veselīga dzīvesveida izaicinājumu “Sporto Labākai dzīvei”. Fiziskās sagatavotības eksperta un uztura speciālista vadībā skolēni apgūs jaunas zināšanas par veselīgu uzturu un sacentīsies īpaši sagatavotās sportiskās disciplīnās. Šie skolēni ir starp tām 100 klasēm, kuras izturējušas izaicinājuma atlases kārtu vairāk nekā 330 klašu konkurencē no Latvijas lielāko pilsētu un reģionu skolām.

Sacensību disciplīnas veidotas tā, lai sniegtu jaunas zināšanas, saliedētu klases darbu un pārbaudītu skolēnu fizisko veiklību. Skolēni apgūs “Rimi Bērniem” ekspertes Olgas Ļubinas veselīga uztura pamatprincipus, izmēģinās spēkus fiziskās sagatavotības eksperta Kārļa Birmaņa stafetēs un pagatavos savu veselīgo maltīti “Rimi” šefpavāra Normunda Baranovska vadībā.

Līdz pavasarim “Sporto Labākai dzīvei” komanda viesosies gan Rīgas, gan arī citu Latvijas pilsētu un reģionu skolās, lai pienācīgi iesildītu skolēnus dalībai Latvijas Olimpiskās komitejas projekta “Sporto visa klase” finālsacensībās. Katra klase, kas piedalās sacensībās, saņem gardas un veselīgas balvas no “Rimi”. Savukārt katru sacensību uzvarētājklase saņem “Rimi” dāvanu karti 100 eiro vērtībā.

Lai piedalītos konkursā par iespēju savā skolā uzņemt “Sporto Labākai dzīvei” sacensību komandu, 2.–6. klašu skolēniem bija jāizaicina uz draudzīgu sacensību divas citas klases no savas skolas, kā arī jāparāda izdoma, radot savu unikālo sporta vingrojumu programmu.

Plašāka informācija par sacensībām šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi