×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-17
Siguldas novada skolēnu šaha turnīrā uzvar Valters Veinbergs
15. februārī noritēja jau piektais Siguldas novada skolēnu šaha turnīrs, kurā pirmo vietu ar pieciem punktiem no sešiem iespējamajiem ieguva Siguldas Valsts ģimnāzijas 7. klases skolēns Valters Veinbergs. Tāpat kā iepriekšējās sacensībās novembrī, otro vietu izcīnīja Siguldas Valsts ģimnāzijas 10. klases skolēns Valters Vasiļjevs, kurš arī ieguva piecus punktus, bet uzrādīja sliktākus papildrādītājus. Trešajā vietā ar 4,5 punktiem ierindojās Laurenču sākumskolas 3. klases skolnieks Kristers Kotāns.
 
Atsevišķajā meiteņu ieskaitē pirmo vietu ieguva Dita Kukule no Siguldas Valsts ģimnāzijas, otro – Ance Adzilča no Siguldas 1. pamatskolas un trešo – Lote Līpace no Siguldas 1. pamatskolas.
 
Sacensībās Siguldas pagasta Kultūras nama telpās, pulcējot 19 jaunos šaha spēles draugus, piedalījās skolēni no Siguldas Valsts ģimnāzijas, Siguldas pilsētas vidusskolas, Siguldas 1. pamatskolas un Laurenču sākumskolas. Deviņiem turnīra dalībniekiem jau bija starptautiskais šaha reitings, bet citiem jaunajiem šahistiem bija iespēja to iegūt, uzvarot reitingu īpašniekus. Turnīra rezultāti ir pieejami šeit.
 
Šaha sacensības organizēja Siguldas šaha kluba biedri Sandra Harlinska un Visvaldis Gercāns.
 
Tuvākajā laikā Siguldā notiks divas šaha sacensības – Latvijas 2020. gada šaha čempionāta Vidzemes reģionālās atlases sacensības, kas notiks viesnīcā “Hotel Sigulda” no 13. līdz 15. martam. Sacensībās var startēt jebkurš Latvijas šahists, kuram ir vismaz 2. sporta klase. Tāpat gaidāms arī Siguldas Valsts ģimnāzijas 5. atklātais čempionāts ātrajā šahā, kas notiks 20. martā. Sacensībās var piedalīties 1.–12. klašu skolēni. Lai pieteiktos sacensībās, dalībniekiem pieteikums jāsūta uz e-pasta adresi sandra.harlinska@svg.lv.
 
Informāciju sagatavoja:
sacensību galvenais tiesnesis
Visvaldis Gercāns

Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi