×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-18
Allažu pirmsskolā viesos Latvijas titulētākais paralimpietis Aigars Apinis
18. februārī, ceļā uz Tokijas Paralimpiskajām spēlēm 2020, Allažu pirmsskolas izglītības grupās viesojās četrkārtējais paralimpiskais čempions Aigars Apinis. Gan Allažu pamatskolas skolēniem, gan pirmsskolas bērniem, gan pieaugušajiem tā bija pirmā tikšanās klātienē ar paralimpisko čempionu.
 
Par neaizmirstamiem izvērtās mirkļi, kad audzēkņi paši savās rokās varēja turēt Apiņa izcīnītās olimpiskās medaļas – četras zelta, divas bronzas un divas sudraba medaļas. Katrai no tām savs stāsts un pieredze, savs svars un piepildījums, savs treniņu ceļš. Taču, kā norādīja Apinis, īstā sacensība ir mums katram pašam ar sevi, lai kādu vietu sportists izcīnītu, tā pašos pirmsākumos ir uzvara pašam pār sevi.
 
Bērniem prieku un lielisku noskaņojumu sagādāja iegūtie autogrāfi, nozīmītes, kartītes. Lielākais un vērtīgākais vēstījums un pamudinājums bija – katram pašam izzināt savas spējas un novērtēt to, kas mums ir. Rūpēties par sevi un būt atbildīgiem par savu dzīvi, prast izvērtēt dzīves riskus un pieņem lēmumus, kas tevi var pasargāt. Sarunā ar bērniem Aigars Apinis uzsvēra, cik svarīgi ir ievērot drošību gan braucot ar riteni, gan izmantojot dažādas atrakcijas, gan drošību pie ūdens.
 
Šī ikkatram no klātesošajiem bija vienreizēja iespēja satikt klātienē izcilu personību Aigaru Apini. Gan bērnu, gan pieaugušo auditoriju viņš apbūra ar savu patieso dzīves pozitīvismu, smaidu, drosmi, neskatoties ne uz ko.
 
Informāciju sagatavoja:
Allažu pirmsskolas izglītības grupu direktora vietniece pirmsskolas izglītībā
Jana Baranovska

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi