×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-19
Laurenču sākumskolas 2.b klase izcīna uzvaru veselīga dzīvesveida izaicinājumā

Rimiun Latvijas Olimpiskās komitejas projekta “Sporto visa klase” laikā Laurenču sākumskolas 2.a, 2.b un 2.c klase piedalījās veselīga dzīvesveida izaicinājumā “Sporto Labākai dzīvei”, kura laikā apguva jaunas zināšanas par veselīgu uzturu un sacentās īpaši sagatavotās sportiskās disciplīnās. Šie skolēni ir starp tām 100 klasēm, kuras izturējušas  izaicinājuma atlases kārtu vairāk nekā 330 klašu konkurencē no Latvijas lielāko pilsētu un reģionu skolām.

Sacensībās “Sporto Labākai dzīvei” trīs klases apguva “Rimi Bērniem” ekspertes Olgas Ļubinas sagatavotos veselīga uztura pamatprincipus, izmēģināja spēkus fiziskās sagatavotības eksperta Kārļa Birmaņa stafetēs un pagatavoja savu veselīgo maltīti “Rimi” šefpavāra Normunda Baranovska vadībā. Ātrākie un veiklākie visu uzdevumu izpildē bija 2.b klases skolēni, savukārt otro un trešo vietu izcīnīja attiecīgi 2.a. un 2.c klase.

Sacensību disciplīnas veidotas tā, lai sniegtu jaunas zināšanas, saliedētu klases darbu un pārbaudītu skolēnu fizisko veiklību. Rimi šefpavārs un sacensību tiesnesis Normunds Baranovskis norāda, ka, lai uzvarētu sacensībās un arī ikdienā paveiktu visu iecerēto, viena no panākumu atslēgām ir regulāras ēdienreizes, kā arī paši bērni, steidzoties uz skolu, par brokastīm aizmirst vispār. Tāpēc enerģijas krājumi dienas laikā mēdz ātrāk izsīkt un parādās miegainība, zūd uzmanība. Tas tikai pierāda, ka par veselīgu un sabalansētu uzturu jārunā jau no mazotnes.

Informāciju sagatavoja:
SIA Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja
Regīna Ikala


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi