×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-21
Mainīta nomas maksa mazdārziņa ierīkošanai pašvaldībai piederošā īpašumā
Siguldas novada pašvaldība informē, ka 2020. gada 15. februārī stājušies spēkā Siguldas novada pašvaldības domes 2019. gada 10. oktobra saistošie noteikumi Nr.41 “Par Siguldas novada pašvaldības neapbūvētu zemesgabalu nomas maksas noteikšanas kārtību”, ar kuriem noteikti jauni nomas maksas apmēri par Siguldas novada pašvaldībai piederoša vai piekrītoša neapbūvēta zemesgabala vai tā daļu, kas lauku apvidū tiek izmantots personisko palīgsaimniecību, tai skaitā sakņu (ģimenes) dārza ierīkošanas, vajadzībām vai kas pilsētā tiek nodots pagaidu lietošanā sakņu (ģimenes) dārza ierīkošanai.
 
 
Saistošie noteikumi paredz, ka nomas maksa gadā par zemesgabalu, kas lauku apvidū tiek izmantots personisko palīgsaimniecību, tai skaitā sakņu (ģimenes) dārza ierīkošanas, vajadzībām:
  • ar platību līdz 1000 kvadrātmetriem – 1% apmērā no zemesgabala kadastrālās vērtības, bet ne mazāk kā 16,53 eiro;
  • ar platību no 1001 līdz 2000 kvadrātmetriem – 1% apmērā no zemesgabala kadastrālās vērtības, bet ne mazāk kā 41,32 eiro;
  • ar platību no 2001 līdz 5000 kvadrātmetriem – 1% apmērā no zemesgabala kadastrālās vērtības, bet ne mazāk kā 57,85 eiro;
  • ar platību no 5000 līdz 10 000 kvadrātmetriem – 1% apmērā no zemesgabala kadastrālās vērtības, bet ne mazāk kā 82,64 eiro.
 
Savukārt nomas maksa gadā par zemesgabalu, kas pilsētā nodots pagaidu lietošanā sakņu (ģimenes) dārza ierīkošanai:
  • ar platību līdz 1000 kvadrātmetriem – 2% apmērā no zemesgabala kadastrālās vērtības, bet ne mazāk kā 16,53 eiro;
  • ar platību no 1001 līdz 2000 kvadrātmetriem – 2% apmērā no zemesgabala kadastrālās vērtības, bet ne mazāk kā 41,32 eiro;
  • ar platību no 2001 līdz 5000 kvadrātmetriem – 2% apmērā no zemesgabala kadastrālās vērtības, bet ne mazāk kā 57,85 eiro;
  • ar platību no 5000 līdz 10 000 kvadrātmetriem – 2% apmērā no zemesgabala kadastrālās vērtības, bet ne mazāk kā 82,64 eiro.
 
Ar saistošajiem noteikumiem var iepazīties šeit, savukārt iesnieguma veidlapa pašvaldības zemes iznomāšanai pieejama pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi