×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-24
Turpinās telpu nomas piedāvājumu atlase Siguldas novada bibliotēkas vajadzībām

Līdz 28. februāra plkst. 13.00 turpinās telpu nomas piedāvājumu atlase Siguldas novada bibliotēkas vajadzībām, lai tā spētu nodrošināt mūsdienīgus un lietotājam ērtus daudzveidīgus pakalpojumus. Lai bibliotēkas darbība tiktu nodrošināta pilsētas centrā, pašvaldībai nav piemērotu telpu, kas vairāk nekā 500 kvadrātmetru platībā būtu pieejamas bibliotēkas vajadzībām, tāpēc atlase notiek pilsētas centra robežās līdz Ausekļa, Raiņa, Jāņa Čakstes, Lāčplēša, Ziedu un Vidus ielai. Piedāvājumus aicinām iesniegt personīgi pašvaldības administrācijā Siguldas pils kvartāla staļļa ēkā Pils ielā 16, Siguldā.

Plānots, ka līgumu par telpu nomu pašvaldība slēgs uz pieciem gadiem, norādot, ka telpām jābūt plašākām par 500 kvadrātmetriem, ar vairākām telpu grupām un divām labierīcībām, kas piemērotas cilvēkiem ar invaliditāti. Papildus tam nekustamajam īpašumam jābūt labā tehniskā stāvoklī, ar nodrošinātu vai vietu, kur izbūvēt piekļuvi cilvēkiem ar kustību traucējumiem vai māmiņām ar bērnu ratiņiem. Plašāk par telpu nomas nosacījumiem iespējams uzzināt sludinājuma tekstā vai pašvaldības domes apstiprinātā “Piedāvājumu iesniegšanas un atlases kārtība nekustamā īpašuma/telpu nomai Siguldas novada bibliotēkas darbības nodrošināšanai”.

Personas, kuras vēlas piedāvāt nomai atbilstošas telpas, aicinātas iesniegt pašvaldībā iznomāšanas pretendenta piedāvājumu, kas aizpildīts, ievērojot Siguldas novada pašvaldības domes apstiprināto kārtību.

Jau ziņots, ka, līdz ar bērnudārza “Tornīši” paplašināšanas uzsākšanu, izbūvējot divas grupas 40 bērniem un virtuves bloku iestādes darbības pilnvērtīgai nodrošināšanai, pašvaldībai ir jārisina Siguldas novada bibliotēkas pārcelšanas jautājums.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi