×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-27
Kultūras centrā “Siguldas devons” martā notiks vairāki pasākumi bērniem

Martā kultūras centrā “Siguldas devons” norisināsies vairāki aizraujoši Siguldā vēl nebijuši pasākumi bērniem – būs iespēja baudīt Latvijas Leļļu teātra izrādi “Mazā raganiņa”, multimediālu interaktīvu šovu “Multizauri” un sadarbībā ar “Kino Bizi” varēs noskatīties ģimenes filmu “Frīdas vasara”.

11. martā plkst. 11.00 – Latvijas Leļļu teātra izrāde – Otfrīda Preislera “Mazā raganiņa”, kas stāsta par izvēlēm. Mazā raganiņa vēl ir ļoti jauna, viņai ir tikai 127 gadi. Kādu dienu viņa nonāk izvēles priekšā – ir jāsaprot, kas ir labas un kas ir ne tik labas lietas. Vai labās lietas tiešām ir labas, vai tomēr ne... Kad rodas šis jautājums, pat burvestības īsti nepalīdz atrast pareizo atbildi, tādēļ labi, ka blakus vienmēr ir gudrais draugs krauklis Abrakss, kurš zina visu... gandrīz visu.
Biļetes pieejamas “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās. Biļetes cena – no 6 līdz 8 eiro,Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem 20% atlaide, novada daudzbērnu ģimenēm – 40% atlaide.

15. martā plkst. 12.00 – multimediāls interaktīvs šovs bērniem un vecākiem “Multizauri”. Tas būs aizraujošs piedzīvojums dinozauru pasaulē. Uzveduma laikā katram skatītājam būs iespēja uzzināt visu par to, kā dzīvoja un kādā valodā runāja dinozauri, un kopīgi izpildīt ļoti sarežģītu misiju – izglābt noslēpumaino dinozauru salu no vulkāna. Katram bērnam tiks iedota interaktīva aproce, ar kuras palīdzību būs vieglāk apmācīt un dresēt dinozaurus. Visu misiju kopā ar mazajiem skatītājiem pavadīs varonīgie un laipnie tēli, kurus atveidos aktieri – Madara Melne-Tomsone un Madars Zvagulis.
Biļetes pieejamas “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās. Biļetes cena – no 10 līdz 20 eiro. Bērni līdz piecu gadu vecumam, neaizņemot papildu sēdvietu, izrādi varēs noskatīties bez maksas.

18. martā plkst. 19.00 – sadarbībā ar “Kino Bizi” ģimenes filma, drāma “Frīdas vasara”. Filma stāsta par sešgadīgu meiteni Frīdu, kas pēc lieliem pārdzīvojumiem no Barselonas tiek aizsūtīta pie radinieku ģimenes laukos. Saulaino vasaru Spānijas lauku mājā Frīda pavada bērnības rotaļās, tomēr meitenei ir grūtības pielāgoties jaunajai dzīvei un aizmirst savu mammu.
Filma spāņu valodā ar subtitriem latviešu valodā. Režisore: Karla Simona (Carla Simón). Biļetes iespējams iegādāties kultūras centra “Siguldas devons” kasē. Biļetes cena – 2,50 eiro,Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 20% atlaide.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi