×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-02
Šici Pasaules kausa sezonu noslēdz ar bronzu Kēnigzē
Sestdien, 29. februārī, sezonas noslēdzošajā Viessmann Pasaules kausa posmā Kēnigzes trasē, Vācijā, novadnieki Andris un Juris Šici finišēja trešajā vietā, nodrošinot trešo vietu arī sezonas kopvērtējumā.
 
Šici aizvadīja divus stabilus braucienus, abos uzrādot identisku laiku trasē. Uzvarētājiem vāciešiem Toni Egertam un Sašam Benekenam Šici piekāpās par vairāk nekā sekundi, bet otrās vietas ieguvējiem – vēl vienai vācu ekipāžai Tobiasam Vendlam un Tobiasam Arltam – par gandrīz astoņām sekundes desmitdaļām. Oskaram Gudramovičam un Pēterim Kalniņam attiecīgi vienpadsmitais un astotais laiks braucienos, kas summā ļāva finišēt 10. vietā.
 
Arī sezonas kopvērtējumā divvietīgo ekipāžu konkurencē labāko trijnieks bija tāds pats kā pēdējā posmā. Pirmā un otrā vieta divām spēcīgākajām Vācijas ekipāžām Toni Egertam un Sašam Benekenam un Tobiasam Vendlam un Tobiasam Arltam ar 872 un 847 punktiem, savukārt brāļiem Šiciem trešā vieta ar 720 punktiem. 5. vieta sezonas kopvērtējumā Oskaram Gudramovičam un Pēterim Kalniņam, kuriem 543 punkti, bet Kristenam Putinam un Imantam Marcinkēvičam – 15. vieta.
 
Dāmu konkurencē labākais rezultāts bija Elīzai Caucei, kura attiecīgi ar 11. un sesto laiku finišēja devītajā vietā. Sportiste arī pirmajā braucienā cīnījās par vietu labāko sešiniekā, taču kļūdījās trases lejasdaļā. Dubultuzvara vācietēm Annai Beraiterei un Jūlijai Taubicai, bet bronza krievu sportistei Viktorijai Demčenko. 13. vieta divu braucienu summā Ullai Zirnei un 15. vieta Kendijai Aparjodei.
 
Sezonas kopvērtējumā labākā starp latvietēm ir Kendija Aparjode, kurai 8. vieta, taču tikai viens punkts mazāk un devītā vieta Elīzai Caucei. Ullai Zirnei – 14. vieta.
 
Sezona, kā ierasts, noslēgsies ar Latvijas čempionātu, kas 6. un 7. martā norisināsies bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda”.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi