×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-02
10 Siguldas skolēnu mācību uzņēmumi piedalīsies Latvijas mēroga gadatirgū
Desmit Siguldas pilsētas vidusskolas skolēnu komandas, kas “Junior Achievment Latvia” programmas ietvaros veido savus skolēnu mācību uzņēmumus, apstiprinātas “Cits Bazārs” Latvijas mēroga gadatirgum tirdzniecības centrā “Domina Shopping”. Šis ir rekordliels apstiprināto skolēnu mācību uzņēmumu skaits no Siguldas pilsētas vidusskolas.
 
Siguldas pilsētas vidusskolas skolēnu uzņēmumi ražo un piedāvā dažādus produktus – no saliekamām robotu trasēm un lampām līdz T-krekliem ar oriģinālām apdrukām un vannas bumbām. Skolēnu interesantos un radošos produktus varēs apskatīt un iegādāties sestdien, 7. martā, no plkst. 11.00 līdz 18.00 Rīgā, tirdzniecības centrā “Domina Shopping”. Gadatirgus apmeklētāji aicināti atbalstīt Siguldas pilsētas vidusskolas uzņēmumus “SIG Construction”, “PositiveLamp”, “KOLIBRI”, “Monaty Bomb”, “Pull & charge”, “Hook-IT”, “Hanger-Box”, “IMPOSTER”, “BOOKOZO” un “Decorful”.
 
Siguldas pilsētas vidusskolas skolēniem jau otro gadu ir iespēja “Junior Achievment Latvia” skolēnu mācību uzņēmumu programmas ietvaros veidot savus produktus un uzņēmumus. Visvairāk ar skolēnu mācību uzņēmumiem darbojas Siguldas pilsētas vidusskolas līderības, vadības un pārvaldības klase, bet arī robotu un tehnoloģiju virziens domā par to, kā savas zināšanas un prasmes pārveidot noderīgā produktā. Tieši tā radies robotu trašu skolēnu mācību uzņēmums “SIG Construction”, adapteri “Pull & charge” un lielformāta mācību plakāti “IMPOSTER”.
 
“Cits Bazārs” gadatirgum pieteicās vairāk kā 400 skolēnu mācību uzņēmumu no visas Latvijas. “Dominā” savu produktu apmeklētājiem varēs piedāvāt 270 uzņēmumu. Konkurences izturēšana un iespēja piedalīties Latvijas mēroga gadatirgū motivē skolēnus turpināt celt sava piedāvājuma kvalitāti. “Cits Bazārs” gadatirgū skolēnu mācību uzņēmumi konkurēs ne tikai par klientiem, bet arī septiņām nominācijām – sociāli atbildīgs uzņēmums, inovatīva biznesa ideja, labākais stends/zīmols, labākā pārdošanas komanda, komerciālākais produkts, sociālo mediju komunikācija un uz zināšanām balstīts produkts.
 
Informāciju sagatavoja:
Siguldas pilsētas vidusskolas radošo industriju virziena skolēni
Toms, Samanta, Ksenija, Anna, Ornets un Beatrise

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi