×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-03
Veiksmīgi uzsākta bērnu reģistrācija mācībām 1. klasēs

Pirmdien, 2. martā, veiksmīgi uzsākta bērnu reģistrācija mācībām Siguldas novada vispārizglītojošo skolu 1. klasēs 2020./2021. mācību gadam.

Vecāki aktīvi izmanto iespēju bērnus reģistrēt elektroniski pašvaldības e-pakalpojumu portālā e.sigulda.lv. Pirmajā reģistrācijas dienā bērnu mācībām 1. klasē pieteikuši jau 226 topošo pirmklasnieku vecāki. Laurenču sākumskolā uz 66 vietām pieteikti 84 bērni; pašvaldība Laurenču sākumskolā palielinās uzņemamo bērnu skaitu līdz 76, izvērtējot iespēju atvērt četras klases. Savukārt Siguldas 1. pamatskolā uz 60 vietām pieteikts 31 bērns, bet Siguldas pilsētas vidusskolas vispārizglītojošajās klasēs uz 78 vietām pieteikti 74 bērni, sporta klasē uz 26 vietām pieteikti 16 bērni, savukārt mākslu klasē uz 16 vietām pieteikts 21 bērns.

Vecāki topošo pirmklasnieku reģistram var sekot līdzi portālā e.sigulda.lv, savu bērnu identificējot pēc bērnam piešķirtā individuālā reģistrācijas koda. Reģistrs tiks aktualizēts katru dienu līdz pat 31. martam.

Pirmklasnieku uzņemšanas rinda tiks kārtota atbilstoši Siguldas novada pašvaldības saistošajos noteikumos “Par kārtību, kādā bērnus reģistrē un uzņem Siguldas pilsētas vispārējās izglītības iestāžu 1.klasēs” noteiktajām prioritātēm. Gan elektroniski, gan klātienē saņemtie iesniegumi tiks apvienoti vienā reģistrā pēc “rāvējslēdzēja” principa brīdī, kamēr abas rindas norit vienlaicīgi, kā arī izvērtējot noteiktās prioritātes, kas nosaka, ka primāri pilsētas skolās tiek uzņemti novadā deklarēto attiecīgās skolas skolēnu brāļi vai māsas, kā arī novadā deklarēto ģimeņu bērni.

Jāpiebilst, ka Allažu un Mores pamatskolā tiks atvērta viena 1. klase katrā izglītības iestādē, un šajās skolās pirmklasnieku reģistrācija ir bez ierobežojumiem, pamatojoties uz vecāku iesniegumu izglītības iestādē klātienē.

Līdz 10. aprīlim, pēc vecāku iesniegto datu pārbaudes, vecāki saņems rakstisku apstiprinājumu par bērna uzņemšanu izglītības iestādē.

Papildu informācija par topošo pirmklasnieku uzņemšanu pieejama novada izglītības iestādēs, Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvaldē, zvanot uz tālruņa numuru 67970863, kā arī šeit.

Youtube

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi