×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-04
Siguldas novada skolēni izcīna godalgas badmintona sacensībās Polijā

Februāra beigās un marta sākumā Siguldas Sporta skolas un Siguldas badmintona kluba jaunie sportisti piedalījās tradicionālajās sacensībās badmintonā jauniešiem Polijā, iegūstot divas zelta un vienu bronzas godalgu.

Vecuma grupā U-17 vienspēlēs jaunietēm 1. vietu izcīnīja Anna Kupča. Apakšgrupā un pusfinālā viņa pārliecinoši pārspēja visas pretinieces un spēlē par pirmo vietu ar rezultātu 2-1 (21-16, 14-21, 21-12) pieveica kluba biedreni Artu Priednieci.

Dubultspēļu kategorijā vecuma grupā U-17 novadnieces Arta Priedniece un Arīna Babre izcīnīja 1. vietu, pārliecinoši pieveicot visas pretinieces. Savukārt jauktajās dubultspēlēs vecuma grupā U-17 Anna Kupča pārī ar Dāvi Strazdiņu ieguva bronzas godalgu.

Vienspēlēs jauniešiem vecuma grupā U-17 sudraba medaļu ieguva Patriks Kandis no Talsiem, bet novadniekam Dāvim Strazdiņam vienspēlēs un pārī ar Patriku dubultspēlēs neizdevās izkļūt no apakšgrupas un turpināt cīņu par godalgām.

Vecuma grupā U-13 ar mainīgām sekmēm startēja Madara Mackēviča un Nikola Muķiele.

Badmintona sacensībās, kas jau otro gadu ir turnīra dibinātāja un organizatora Stefana Pavļukeviča piemiņas turnīrs, kopumā startēja vairāk nekā 200 spēlētāju no Latvijas, Polijas un Ukrainas. Sportisti no Siguldas novada sacensībās piedalījās jau piecpadsmito reizi.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi