×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-06
Aicina kļūt par Šūpoļu festivāla līdzautoru
Lieldienu laikā, no 11. līdz 13. aprīlim, Siguldā jau piekto gadu notiks Latvijā vienīgais Šūpoļu festivāls. Siguldas novada pašvaldība aicina ikvienu novadnieku kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem piedalīties festivāla tapšanā un radīt savas īpašās šūpoles.
 
Šūpoļu izmērs un tematika nav noteikta. Tās var būt radītas no jebkādiem materiāliem, praktiski izmantojamas vai baudāmas tikai ar acīm.
 
Šūpoļu festivāla līdzautori aicināti līdz 20. martam sūtīt pieteikumu uz e-pasta adresi ilze.jakubovska@sigulda.lv, kurā brīvā formātā jāapraksta šūpoļu ideja, nosaukums, autora vārds un kontakti, jāpievieno skice, kā arī jānorāda šūpoļu konstrukcijas izmērs un izmantotie materiāli. Pieteikties var arī tad, ja ir radusies ideja, bet trūkst praktisku iemaņu tās realizācijai – iespējams, kopīgiem spēkiem izdosies to realizēt.
 
Pērn festivāla ietvaros Siguldas pilsētas un novada teritorijā 25 vietās tika izvietoti 110 dažādu izmēru vides objekti un interaktīvas šūpoles, priecējot vairākus desmitus tūkstošus apmeklētāju no visas Latvijas, kā arī ārvalstu viesus. Starp vides objektu autoriem bija festivāla līdzautors SIA “Ramei”, kā arī mūziķi no grupām “Dziļi Violets”, “Bur mani” un “Dzelzs Vilks”, Siguldas Balonu festivāls, “Latvijas zīmolu tops” komanda, kā arī Siguldas novada uzņēmēji un izglītības iestāžu audzēkņi. 
 
Apmeklētāju vislielāko atsaucību ieguva Siguldas novadnieku no automašīnas “VAZ” izveidotās šūpoles izveidotās šūpoles “Mehāniskais zirgs” un “S! Šūpoļkaruselis”, kuru radīja festivāla ikgadējais sadarbības partneris – uzņēmums “Yes We Can”.
 
Festivāls Siguldā ir unikāls, jo tas ir vienīgais šūpoļu festivāls Latvijā un pat Eiropā. Īpaša ir arī tā realizācijas forma, kuras satura radīšanā piedalās gan Šūpoļu festivāla organizatori, gan vairāk nekā 50 neatkarīgi šūpoļu aizrautīgie autori. Šāds sadarbības modelis bagātina un paplašina festivāla robežas ar interesantiem un daudzveidīgiem risinājumiem, iepazīstinot apmeklētājus ar radošiem sadarbības partneriem un viņu aktuālajiem notikumiem un stāstiem.
 
Sagaidīsim pavasari aizraujoši, kopīgi radot 5. Šūpoļu festivālu Siguldā! Latvija šūpojas Siguldā!

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi