×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-06
Siguldieši izcīna trīs kausus Sporta skolas “Arkādija” sacensībās vieglatlētikā
5. martā Rīgas Sporta manēžā notika Sporta skolas “Arkādija” rīkotās sacensības vieglatlētikā U12 vecuma grupai (2009.–2010. gadā dzimušajiem). Dalībnieki piedalījās ātruma, spēka un izturības trīscīņā. Sacensībās sportisti no Siguldas novada izcīnīja trīs kausus.
 
Izturības trīscīņā bija jāveic 60 metru skrējiens, tāllēkšana no vietas un 320 metru skrējiens. Pirmo vietu starp meitenēm izcīnīja Siguldas Sporta skolas audzēkne Marta Jēkabsone (trenere Solveiga Ziediņa). Marta bija absolūti labākā visās disciplīnās (9,0s/2,16m/55,9s). Starp zēniem šajā trīscīņas veidā kausu par otro vietu ieguva Martins Stūrītis (treneris Arnolds Strenga).
 
Ātruma trīscīņā (30 metru skrējiens gaitā/60 metru skrējiens/tāllēkšana no vietas) 34 dalībnieku konkurencē augsto piekto vietu izcīnīja Jānis Liberts (trenere Solveiga Ziediņa). Jānis veica vistālāko lēcienu starp šiem sacensību dalībniekiem (4,60s/9,8s/1,99m).
 
Spēka trīscīņā (60 metru skrējiens/tāllēkšana no vietas/1 kilogramu pildbumbas mešana meitenēm, 2 kilogramu – zēniem) starp meitenēm kausu un diplomu par otro vietu saņēma Leila Siliņa (trenere Solveiga Ziediņa). Starp zēniem labāko rezultātu no siguldiešiem uzrādīja treneres Jolantas Kaupes audzēknis Krišjānis Emīls Kalējs, viņam 11. vieta.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi