×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-09
Latvijas čempionātā kamaniņu sportā triumfē Šici, Aparjods un Cauce
7. martā bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” norisinājās 2020. gada Latvijas čempionāts kamaniņu sportā, kas bija sezonas noslēdzošās sacensības. Divvietīgo ekipāžu konkurencē uzvarēja novadnieki Andris un Juris Šici. Savukārt pirmo reizi karjerā čempiona titulu vīru konkurencē izcīnīja Kristers Aparjods, bet labākā starp dāmām – Elīza Cauce. Novadniecei Ullai Zirnei – bronza.
 
Vīru sacensībās Kristers Aparjods abos braucienos uzrādīja labākos laikus, un otrajā braucienā atkārtoja trases rekordu 47,837 sekundes, ko 2017. gada janvārī uzstādīja krievs Semjons Pavļičenko. Sudrabu un savu pirmo godalgu pieaugušo konkurencē izcīnīja jaunietis Gints Bērziņš, kurš šosezon kļuva par trešo Jaunatnes Ziemas olimpisko spēļu čempionu, kā arī junioru pasaules vicečempionu. G. Bērziņš trasē bija 0,373 sekundes lēnāks kā K. Aparjods, un viņam arī zelta godalga junioru konkurencē. Bronza Artūram Dārzniekam, kurš divu braucienu summā Bērziņam piekāpās par 0,031 sekundi.
 
Divvietīgo ekipāžu konkurencē nepārspēti jau trešo gadu pēc kārtas ir brāļi Šici, kuri uzrādīja labāko laiku pirmajā braucienā, taču otrajā braucienā ātrāki bija Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, kuriem sudrabs. Bronza Kristenam Putinam/Imantam Marcinkēvičam. Junioru konkurencē uzvara Eduardam Ševicam-Mikeļševicam/Lūkasam Krastam, sudrabs Kasparam Rinkam/Ardim Liepiņam, bet bronza Krišjānim Brūnam/Vitālijam Jegorovam.
 
Dāmu sacensībās nepārspēta abos braucienos bija E. Cauce, otrās vietas ieguvēju un pagājušā gada čempioni Kendiju Aparjodi apsteidzot par 0,051 sekundi. Bronza novadniecei Ullai Zirnei, kura bija vairāk kā divas sekundes desmitdaļas lēnāka. Uzvara starp juniorēm Sigitai Bērziņai, sudrabs Elīnai Ievai Vītolai, bet bronza Andai Upītei.
 
Jauniešu A konkurencē uzvara Kasparam Rinkam, sudrabs Valtam Pavlovam, bronza Robertam Martišam, bet starp jaunietēm A pirmā vieta Viktorijai Ziediņai, otrā vieta Zanei Kalumai, trešā vieta Katrīnai Duganovai. Jauniešu A divvietīgo ekipāžu konkurencē uzvara Aleksim Siņiļņikovam/Kārlim Vancānam, bet starp meitenēm labākās Marta Robežniece/Kitija Bogdanova.
 
Starp jauniešiem B labākais Gustavs Krasts, otrais Kārlis Eglis, trešais Svens Tīlāns, bet starp jaunietēm B uzvara Paulai Boķei, sudrabs Agnijai Bogdanovai, bronza Liliānai Kostenkovai.
 
Jauniešu C konkurencē uzvara Rūdim Kūkojam, sudrabs Robertam Sprukulim, bronza Ģirtam Circenim, bet starp meitenēm labākā Laura Lēgere, otrā Madara Pavlova, trešā Gerda Brakmane.
 
Informāciju sagatavoja:
Latvijas Kamaniņu sporta federācijas sabiedrisko attiecību speciāliste
Sandra Grosberga

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi