×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-10
Marta vidū sāksies tautas orientēšanās sacensību seriāls “Siguldas kompass”

Šogad jau ceturto gadu biedrības “Siguldas Maratona klubs & Siguldas takas” organizētais sacensību seriāls “Siguldas kompass 2020” norisināsies 28 kārtās no marta vidus līdz pat novembra beigām. Sacensību organizatori ir izveidojuši 10 jaunas orientēšanās kartes teritorijās, kuras nekad iepriekš nav izmantotas orientēšanās sacensībām, lai šī sezona tās dalībniekiem būtu aizraujošiem izaicinājumiem piepildīta.

Distances jaunajiem sportistiem pieejamas jau no 3 līdz 4 gadu vecuma, izejot tās kopā ar vecākiem, savukārt no 5 līdz 10 gadu vecumam iespēja startēt distancē, kas ved pa takām un ceļiem, bet jauno dalībnieku drošībai dažviet iezīmēta ar lentu. Lai attīstu bērnu domāšanu un lēmumu pieņemšanu, jauno sportistu distancēs tiks atzīmēti pareizi vai nepareizi virzieni ar “smaidīgām” vai “bēdīgām” sejiņām. Distances jauniešiem, pieaugušajiem un senioriem ir sagatavotas atbilstoši vecuma un sarežģītības grupām un dos iespēju trenēties dažādos, tai skaitā Latvijas izcilākajos orientēšanās apvidos. Dažās sacensību kārtās tiek veidotas sprinta distances, kurās bērni var startēt patstāvīgi no 10 gadu vecuma, bet jaunieši un pieaugušie gatavoties Latvijas Čempionāta sacensībām.

Seriāla sacensību kārtas notiks trešdienās no plkst. 16.30 līdz 19.30 atbilstoši kalendāram, izņemot pirmo kārtu, kas notiks Sestdienā. Tuvākās sacensības notiks:

Nr.

Norises datums

Vieta

Orientēšanās distanču veids

Kārtas organizators

1.

14. marts (Sestdiena)

Līgatne – Gaujasmala

Sprints ciemata teritorijā

Emīls Mortuļevs

2.

25. marts

Ragana

Sprints ciemata teritorijā

Andis Janovs

3.

1. aprīlis

Sigulda, Lauktehnika

Sprints pilsētas teritorijā

Ainārs Veģeris

4.

8. aprīlis

Inčukalns

Meža distances

Kaspars Kārkliņš

5.

15. aprīlis

Krimuldas sanatorija

Sprints ciemata teritorijā

Jānis Enģelītis

6.

22. aprīlis

Egļupe

Meža distances

Kaspars Kārkliņš

 

Dalības maksa sacensībās ir 5 eiro pieaugušajiem, 3 eiro skolēniem, jauniešiem, pensionāriem (uzrādot apliecību) un “Siguldas Maratona klubs & Siguldas takas” biedriem, bet visiem Siguldas Sporta skolas audzēkņiem dalība sacensībās – bez maksas. UzrādotSiguldas novada iedzīvotāja ID karti, pieejama 20% atlaide dalības maksai.

Orientēšanās sports ir viens no vispieejamākajiem sporta veidiem, jo startēt var jebkurš interesents bez vecuma ierobežojuma, izvēloties sev piemērotu distanci, un kā inventārs nepieciešamas vienīgi mežā skrienami sporta apavi un sportisks apģērbs.

Visu pārējo, tai skaitā kompasu, karti un elektronisko čipu rezultātu ņemšanai nodrošinās organizatori. Organizatori aicina dalībniekus doties iknedēļas aizraujošajā piedzīvojumā! Papildu informācija un visas sezonas sacensību kalendārs pieejams šeit.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi