×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-11
Apstiprināts projekts komandas saliedēšanai Laurenču sākumskolā

Lauku atbalsta dienests ir apstiprinājis biedrības “Laurenču sākumskolas vecāku atbalsta biedrība” projektu “Laurenču sākumskolas komandas veidošanas un saliedēšanas aktivitātes “Saliedētības taka”(projekta Nr. Nr.19-04-AL32-A019.2202-000003).

Biedrība projekta pieteikumu 2019. gada rudenī iesniedza Rīgas rajona Lauku attīstības biedrības izsludinātajā konkursā, kas tika izsludināts Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.–2020. gadam apakšpasākumā “Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju”.

Projektu “Laurenču sākumskolas komandas veidošanas un saliedēšanas aktivitātes “Saliedētības taka” plānots īstenot 2020. gadā un tā mērķis ir veicināt un attīstīt sabiedrisko aktivitāšu pieejamību, uzlabot un veicināt Laurenču sākumskolas skolēnu veselību un brīvā laika pavadīšanas iespējas izveidojot 12 aktivitāšu punktus ar zemo virvju un koka elementiem, kā arī labiekārtot un attīstīt Laurenču sākumskolas teritoriju un izveidot stacionāru ugunskura vietu kopienas pasākumiem.

Projekta kopējās plānotās izmaksas ir 29089,03 eiro, no kurām Lauku atbalsta dienesta finansējums ir 26180,13 eiro, Siguldas novada domes līdzfinansējums ir 2908,90 eiro.

Informāciju sagatavoja:
Laurenču sākumskolas vecāku atbalsta biedrība
Ilva Urbanoviča

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi