×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-12
Ministru kabinets izsludinājis ārkārtas situāciju valstī; Siguldā slēgs novada skolas

Ņemot vēra valstī izsludināto ārkārtas stāvokli, Ministru kabinets (MK) izdevis rīkojumu, kas paredz ierobežot iedzīvotāju pulcēšanos, kas varētu veicināt koronavīrusa Covid-19 izplatību, Siguldas novada pašvaldības vadība uzdevusi iestāžu vadītājiem ievērot MK izdoto rīkojumu un līdz 14. aprīlim pārtraukt klātienes mācību procesu novada skolās, nodrošinot iespēju mācību procesu nodrošināt attālināti. Par to, kā tiks organizēts attālināts mācību process, tiks lemts tuvākajās dienās. Tāpat drošības nolūkos tiks slēgtas profesionālās ievirzes skolas un Siguldas novada Jaunrades centrs, kā arī Tūrisma informācijas centrs Ausekļa ielā 6 un pie Gūtmaņalas līdz turpmākajam lēmumam par to darbības atjaunošanu.

Siguldas novada pašvaldības bērnudārzi netiks slēgti. Saskaņā ar Ministru kabineta rīkojuma 4.2 punktu “lai apmeklētu pirmsskolas izglītības iestādi, noteikt, ka vecākiem 2020. gada 13. martā ir jāiesniedz pirmsskolas izglītības iestādē rakstisks apliecinājums, ka bērns un ģimene nav apmeklējuši Covid-19 skartās valstis vai teritorijas, nav bijis kontaktā ar Covid-19 saslimušajiem vai kontaktpersonām un vecākiem nav iespēju citādi nodrošināt bērna pieskatīšanu” vecāki aicināti 13. martā bērnudārzos iesniegt minēto apliecinājumu. Aicinām vecākus būt atbildīgiem pret savu bērnu un apkārtējo veselību! Atgādinām, ka saskaņā ar SPKC norādēm koronavīrusa Covid-19 skartās valstis vai teritorijas (nekontrolēta izplatība), no kurām atgriežoties, ir jāveic īpaši piesardzības pasākumi: Nīderlande, Lielbritānija, Zviedrija, Norvēģija, Beļģija, Dānija, ASV, Grieķija, Islande, Spānija, Francija, Vācija, Austrija, Šveice, Itālija, Japāna, Singapūra, Dienvidkoreja, Irāna un Ķīna.

13. martā tiks izdots pašvaldības izpilddirektores rīkojums par kultūras iestāžu un Siguldas Sporta centra turpmāko darbību. Šobrīd zināms, ka pašvaldība atcels 15. marta bērnu izrādi “Multizauri”, kā arī 20. marta svinīgo ceremoniju “Siguldas novada Gada balva sportā” kultūras centrā “Siguldas devons”. Atcelts arī jaundzimušo godināšanas pasākums, kas bija plānots 14. martā.

Ja nepieciešams saņemt pašvaldības pakalpojumus, aicinām izvēlēties neklātienes formu pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, zvanīt uz tālruņa numuru 80000388 vai rakstīt uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv. Tāpat aicinām sazināties ar atbildīgo speciālistu, rakstot uz viņa e-pasta adresi. Siguldas novada pašvaldības administrācija iespēju robežās nodrošinās iespēju darbiniekiem strādāt attālināti.

Plašāka informācija par izsludināto ārkārtas situāciju pieejama šeit.

Aicinām sekot līdzi aktuālai informācijai par pašvaldības pieņemtajiem lēmumiem!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi