×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-13
Tiks piedāvāti individuālo nodarbību plāni profesionālajā izglītībā; uz mēnesi atcels vecāku līdzfinansējumu

Saskaņā ar Ministru kabineta 12. marta rīkojuma 4.4. punktu “pārtraukt visas kultūrizglītības un sporta profesionālās ievirzes un interešu izglītības programmu mācību procesu (treniņu, sacensību un mēģinājumu norisi) no 13. marta līdz 14. aprīlim Siguldā pārtrauktas klātienes nodarbības Siguldas Sporta skolā un Mākslu skolā “Baltais flīģelis”. Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar profesionālās ievirzes skolu vadību un pedagogiem piedāvās audzēkņiem individuālo nodarbību  plānu, lai nodrošinātu profesionālās ievirzes prasmju un spēju attīstības nepārtrauktību. Pašvaldība nodrošinās nepieciešamās izmaksas, atceļot vecāku līdzmaksājumu līdz brīdim, kad bērni atsāks klātienes nodarbību apmeklējumus.

Mākslu skolas “Baltais flīģelis” pedagogi izstrādā pielāgotas individuālās mācību programmas bērniem, kuri patstāvīgi mājās var veikt mūzikas instrumentu vai vizuāli plastiskās mākslas priekšmetu apguvi. Pedagogi ar skolēniem nodrošinās attālinātu saziņu e-pastos vai e-klasē. Mākslu skolas pedagogi ikdienā strādās skolā vai attālināti, veiks metodisko materiālu, mācību materiālu sagatavošanu, saziņu ar audzēkņiem.

Siguldas Sporta skolā treniņprocesi ir pārtraukti, piedāvājot attālinātu komunikāciju ar audzēkņiem e-klasē vai e-pastos un individuālo treniņprocesu plānus. Skolēniem, izmantojot saziņu e-klasē, tiks uzdoti uzdevumi, treniņu bloki un individuālie plāni, kurus jāpilda patstāvīgi mājās. Pedagogi aicina skolēnus trenēties ārā.

Siguldas novada pašvaldība ir sagatavojusi domes lēmuma projektu par vecāku līdzmaksājuma atcelšanu profesionālās ievirzes nodarbībām līdz 14. aprīlim, pašvaldībai nodrošinot pedagogu atalgojumu un izvērtējot iespēju nodrošināt tehnisko aprīkojumu, lai veiktu attālinātu mācību un treniņu procesu.

Ņemot vērā Ministru kabineta izdoto rīkojumu, iepriekšminētie ierobežojumi attiecas arī uz individuālajiem sporta klubiem, kuri treniņprocesu nodrošina Siguldas novada skolu audzēkņiem. Pašvaldība aicina sporta klubu trenerus un vecākus izturēties atbildīgi pret noteiktajiem saskarsmes ierobežojumiem, pieņemot lēmumu pārtraukt klātienes treniņprocesu un nodrošināt to attālināti, pielāgojot individuālus treniņprocesus katram sportistam.

Aicinām sekot līdzi pašvaldības pieņemtajiem lēmumiem tīmekļa vietnē www.sigulda.lv vai pašvaldības sociālajos tīklos Facebook un Twitter.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi