×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-13
Pašvaldība līdz 14. aprīlim ierobežos klātienes klientu apkalpošanu, aicinot izmantot e.sigulda.lv

Saistībā ar Ministru kabineta izsludināto ārkārtas stāvokli Siguldas novada pašvaldība līdz 14. aprīlim ierobežos klātienes klientu apkalpošanu Teritorijas attīstības pārvaldē, Būvniecības kontroles nodaļā un pašvaldības administrācijā, savukārt Pakalpojumu centrs un Dzimtsarakstu nodaļa klātienes klientus apkalpos katru darba dienu no plkst. 10.00 līdz 12.00. Sociālais dienests klātienē apkalpos tos klientus, kuriem būs nepieciešama palīdzība krīzes situācijās un pamatvajadzību nodrošināšanai. Savukārt Bāriņtiesas pieņemšanas laiks un notariālo darbību izsniegšanas laiks tiks precizēts. Tiem klientiem, kuriem ir pieteiktas klātienes vizītes pie pašvaldības vadības, tās notiks telefoniski, par to iepriekš vienojoties attālināti.

Siguldas novada pašvaldības vadība pašvaldības pakalpojumu saņemšanai aicina izvēlēties neklātienes formu, aizpildot pieteikumus pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, kur pieejami arī pašvaldības pakalpojumu apraksti. Portālā latvija.lv attālināti var saņemt arī valsts pārvaldes pakalpojumus. Aicinām jauniešus atbalstīt un palīdzēt vecāka gada gājuma cilvēkiem izmantot mūsdienu tehnoloģijas.

Iesniegumu vai dokumentu, kas adresēts pašvaldībai un parakstīts ar drošu elektronisku parakstu, aicinām sūtīt uz pašvaldības oficiālo e-pasta adresi pasts@sigulda.lv. Atgādinām, ka e-paraksts personas apliecībā (eID kartē) un eParaksts mobile risinājumā tiek nodrošināts neierobežotu reižu skaitu, un ir bez maksas.

Saziņai ar pašvaldību aicinām zvanīt uz tālruņa numuru 80000388 vai rakstīt uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv. Tāpat aicinām sazināties ar atbildīgo speciālistu, rakstot uz viņa e-pasta adresi. Informācijas apmaiņa ar iedzīvotājiem notiks arī pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv pakalpojumā “Vēstule pašvaldībai”, kā arī sociālo tīklu vietnēs Facebook un Twitter. Siguldas novada pašvaldības administrācija iespēju robežās nodrošinās iespēju darbiniekiem strādāt attālināti.

Nekustamā īpašuma nodokli iespējams samaksāt, izmantojot internetbanku vai latvija.lv pieejamo e-pakalpojumu “Nekustamā īpašuma nodokļa apmaksa tiešsaistē”.

Siguldas novada pašvaldības Sociālais dienests līdz 14. aprīlim apmeklētājus lūdz ierasties tikai krīzes situācijās vai gadījumos, kad sociālās palīdzības sniegšana saistīta ar pamatvajadzību nodrošināšanu (trūcīgs/maznodrošināts statuss, GMI pabalsts). Pārējos gadījumos Sociālais dienests lūdz izvērtēt nepieciešamību ierasties klātienē. Jautājumu un citos akūtos gadījumos lūdzam zvanīt uz tālruņa numuriem 67385298, 67800966, 67381454. Klientu pieņemšana tiks nodrošināta tikai Sociālajā dienestā Zinātnes ielā 7, Peltēs, pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 8.00 līdz 13.00 un no plkst. 14.00 līdz 18.00.

Sociālais dienests lūdz atsaukties tos cilvēkus, kuriem nav tuvinieku vai kuru tuvinieki uz laiku atrodas karantīnā, un kuriem nepieciešama palīdzība ēdiena un medikamentu nodrošināšanā. Sociālais dienests risinās palīdzības sniegšanu ārkārtas situācijās.

Tāpat Sociālais dienests informē, ka līdz 14. aprīlim slēgts apmaiņas punkts “Parpaliņa” Zinātnes ielā 7, Peltēs.

Rūpējoties par Siguldas novada pašvaldības Sociālās aprūpes mājas “Gaismiņas” Allažos iemītnieku veselību un drošību, līdz 14. aprīlim tiks aizliegti visi tuvinieku apmeklējumi. Aprūpes mājas vadība ir sazinājusies ar piederīgajiem un informējusi, ka tie, kas vēlēsies, varēs sazvanīties ar tuviniekiem, kā arī nodot tiem paciņu, ja tas būs nepieciešams. Plašāka informācija pieejama, zvanot uz tālruņa numuriem 65821899 vai 26482170.

Aicinām ikvienu novadnieku būt atbildīgam par savu un ģimenes locekļu veselību, kā arī sekot līdzi pašvaldības pieņemtajiem lēmumiem tīmekļa vietnē www.sigulda.lv vai pašvaldības sociālo tīklu vietnēs Facebook un Twitter.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi