×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-13
Siguldas Sporta centrā nosaka darbības izmaiņas

Valstī izsludinātās ārkārtas situācijas dēļ noteiktas izmaiņas arī Siguldas Sporta centra darbībā. No 13. marta līdz 14. aprīlim tiek slēgts ūdens atrakciju parks un peldbaseins. Tāpat līdz turpmākās informācijas sniegšanai nenotiks grupu nodarbības pieaugušajiem. Siguldas Sporta centrs tiek slēgts personām, kas vēl nav sasniegušas 18 gadu vecumu, plānotie pasākumi tiek atcelti. No 16. marta tiek slēgta arī spēka zāle. Visi peldētapmācības skolas, peldbaseina un spēka zāles abonementi, atsākoties Siguldas Sporta centra darbībai, tiks pagarināti par attiecīgo periodu, kad zona bijusi slēgta.

No 23. marta tiek pārtraukta arī sporta diagnostikas ambulatoro pakalpojumu sniegšana.

Aicinām ikvienu novadnieku būt atbildīgam par savu, ģimenes locekļu un apkārtējo veselību! Aktuālākajai informācijai par Siguldas Sporta centra darbību var sekot līdz tīmekļa vietnē Facebook.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi