×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-13
Pakalpojumu sniedzēji Siguldas novadā sniegs konsultācijas attālināti
Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtas situāciju, kā arī rūpējoties gan par darbinieku, gan par novadnieku veselību, par konsultāciju sniegšanu un sazināšanos attālināti lēmuši arī vairāki pakalpojumu sniedzēji Siguldas novadā.
 
Nodarbinātības valsts aģentūra
 
Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) paziņojusi, ka no 16. marta līdz 14. aprīlim saziņa ar klientiem un sadarbības partneriem visās NVA filiālēs notiks attālināti. Tāpat tiek atcelti iepriekš izsludinātie pasākumi, kas paredz vairāku cilvēku pulcēšanos.
 
Bezdarbniekiem un darba meklētājiem, kuriem klātienes vizīte NVA ir bijusi ieplānota laikā no 16. marta līdz 14. aprīlim, NVA filiālē būs jāierodas saskaņā ar grafiku, kas ir apskatāms šeit. Savukārt iesniegumi par bezdarbnieka vai darba meklētāja statusa piešķiršanu tiks pieņemti tikai neklātienē.
 
Tāpat NVA klienti aicināti izmantot elektroniskos pakalpojumus NVA tīmekļa vietnē. Saziņai ar NVA darbiniekiem var izmantot tālruni, NVA pārvaldes un filiāļu kontaktinformācija pieejama šeit. Bezmaksas informatīvais tālrunis – 80200206.
 
Siguldas pilsētas SIA “Jumis”
 
Siguldas pilsētas SIA “Jumis” klientu apkalpošanas centrā Rūdolfa Blaumaņa ielā 10, Siguldā, pilnībā tiks pārtraukta klientu apkalpošanu klātienē. Klientu apkalpošana pagaidām tiks nodrošināta tikai elektroniski. Klienti tiek aicināti izmantot uzņēmuma nodrošinātās elektroniskās saziņas un pakalpojumu iespējas, apmeklējot tīmekļa vietni www.jumis.lv un nepieciešamības gadījumā sazinoties ar klientu centru, zvanot uz tālruņa numuru 26112288 vai rakstot uz e-pasta adresi info@jumis.lv.
 
Tāpat vides apsaimniekošanas uzņēmums informē, ka tiek atcelta Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” rīkotā elektronikas nodošanas akcija 21. martā, kā arī pagaidām apmeklētājiem tiek slēgts atkritumu šķirošanas laukums “Zemdegas”. Tā darbība tiks atsākta pēc valstī noteiktās ārkārtējas situācijas beigām, vai brīdī, kad situācija valstī tiks novērtēta kā droša un tiks atceltas rekomendācijas, kas attiecas uz cilvēku sociālo distancēšanos.
 
Siguldas pilsētas SIA “Jumis” aicina iedzīvotājus, ievērojot personīgos piesardzības pasākumus, turpināt šķirot plastmasas, papīra un metāla iepakojumus (PET pudeles, šampūnu, dušas želeju un citas līdzīga veida pudeles, plastikāta maisus, tetrapakas, kartona kastītes, makulatūru), kā arī stikla taru. Šos iepakojumus var izmest savos privātajos vai arī visā novada teritorijā publiski pieejamajos dzeltenajos un zaļajos šķirošanas konteineros.
 
Par elektroiekārtu, riepu, būvgružu, lielgabarīta un citu atkritumu veidu nodošanas iespējām šajā periodā novadnieki aicināti sazināties ar Siguldas SIA “Jumis” speciālistiem, zvanot uz tālruņa numuru 26112288 vai rakstot uz e-pasta adresi info@jumis.lv
 
Tiklīdz situācija valstī stabilizēsies, Siguldas pilsētas “Jumis” atsāks atkritumu šķirošanas laukuma darbību, kā arī akciju veidā nodrošinās iespēju iedzīvotājiem ērtā un pieejamā veidā nodot nolietotās elektroiekārtas.
 
SIA “Saltavots”
 
Laika periodā no 17. marta līdz 14. aprīlim ieskaitot, SIA ‘Saltavots” birojā tiek pārtraukta fizisku un juridisku personu apkalpošana klātienē un slēgta kase. Vispārīgas informācijas saņemšanai klienti tiek aicināti zvanīt uz tālruņa numuru 67973502, rakstīt uz e-pasta adresi saltavots@saltavots.lv, vai arī rakstīt ziņu izmantojot kontaktforumu tīmekļa vietnē www.saltavots.lv. Ar atbildīgajiem speciālistiem var sazināties, rakstot uz viņa e-pasta adresi.
 
AS “Gaso”
 
Dabasgāzes sadales sistēmas operators AS “Gaso” uz nenoteiktu laiku pārtrauc klientu apkalpošanu klātienē. Ierastajā režīmā ar klientiem strādā tikai “Gaso” Avārijas dienests (tālrunis 114).
 
Ņemot vērā Epidemioloģiskās drošības likuma prasības un valstī izsludināto ārkārtējo situāciju, “Gaso” iespējas sniegt atsevišķus sadales sistēmas pakalpojumus ir ierobežotas, līdz ar to katrā situācijā klienti tiks informēti par iespējām veikt konkrētu darbu. “Gaso” speciālisti veic pakalpojumus, ja, piesakot meistara vizīti, klients var apliecināt, ka pēdējo 14 dienu laikā nav bijis ārzemēs, nav slims ar Covid 19 un nav konstatējis sev slimībai atbilstošus simptomus, kā arī nav kontaktējies ar kādu Covid 19 slimnieku vai personu, kas pēdējo 14 dienu laikā ir bijusi ārzemēs vai kuram ir noteikta karantīna. Pirms darbu uzsākšanas klientiem šīs informācijas patiesums būs jāapliecina ar savu parakstu.
 
Sazināties ar GASO var, rakstot uz e-pasta adresi info@gaso.lv un zvanot uz tālruņa numuriem 155 vai 67369938, Siguldas novada iedzīvotāji var zvanīt arī uz tālruņa numuru 64107002. Papildu informācija pieejama tīmekļa vietnē www.gaso.lv

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi