×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-17
Siguldas Sporta centrs piedāvā iespēju turpināt sportot tiešsaistes treniņos
Laikā, kad valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas dēļ Siguldas Sporta centrs ir slēgts sporta treniņiem, Siguldas Sporta centra treneri no 18. marta piedāvās dažādas fitnesa nodarbības tiešsaistē. Viss, kas sportot gribētājam būs nepieciešams, ir telefons, planšetdators vai dators ar aktīvu Facebook kontu. Papildu inventārs, kas būs nepieciešams treniņam, būs minēts aprakstā pirms katras nodarbības. Tiešsaistes nodarbības notiks Siguldas Sporta centra Facebook kontā, kur katru dienu viens no treneriem parūpēsies par sportisku garu un noderīgiem vingrojumiem, lai saglabātu labu fizisko formu šajā laikā. Tiešsaistes ieraksti tiks saglabāti un tie būs pieejami jebkurā laikā Siguldas Sporta centra Facebook lapā.
 
Nodarbības notiks katru darbdienu plkst. 18.30, bet piektdienās būs arī papildu nodarbība plkst. 19.30.
 
Tuvākās tiešsaistes nodarbības:
  • trešdien, 18. martā, plkst. 18.30– Power ar Andreju.
    Nepieciešamais inventārs: slotas kāts, divas 0,5 litru un divas 1,5 litru pudeles ar ūdeni. Ir iespēja izīrēt Siguldas Sporta Centra inventāru (stienis + 6 ripas: 1,25 kg; 2,5 kg; un 5 kg) līdz 14. aprīlim, interesenti var sazināties, rakstot uz e-pasta adresi juris.dzenis@siguldassports.lv.
  • ceturtdien, 19. martā, plkst. 18.30 – bērnu un vecāku vingrošana ar Diānu.
    Nodarbībā var piedalīties vecāki ar bērniem vai brāļi un māsas, vai jebkuri divi cilvēki, bet var arī vingrot viens. Nepieciešamais inventārs: vismaz viena ūdens pudele bērniem 0,5 litri, bet vecākiem 1,5 litri ar ūdeni. Ieteicams vingrošanas paklājiņš vai vienkārši mīkstāks segums.
  • piektdien, 20. martā, plkst. 18.30 – Vesela mugura ar Lindu.
    Nepieciešamais inventārs: vingrošanas paklājiņš vai vienkārši mīksts segums, hanteles vai ūdens pudeles (0,5 litri) ar ūdeni.
  • piektdien, 20. martā, plkst.19.30 – Power ar Andreju.
    Nepieciešamais inventārs: slotas kāts, divas divas 0,5 litru un divas 1,5 litru pudeles ar ūdeni.
  • pirmdien, 23. martā, plkst. 18.30 – pilates ar Faniju. 
    Nepieciešamais inventārs: vingrošanas paklājiņš vai vienkārši mīksts segums. Lielākā daļa vingrojumi būs stāvus, lai varētu vingrot arī nelielās telpās.
  • otrdien, 24. martā, plkst. 18.30 – Verve ar Inesi.
    Nepieciešamais inventārs: vingrošanas paklājiņš vai vienkārši mīksts segums.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi