×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-17
“Latvijas Pasts” pārtrauks klātienes pakalpojumus Allažos, Jūdažos un Morē

Ņemot vērā ārkārtas stāvokli un nepieciešamos pasākumus koronavīrusa Covid-19 izplatības ierobežošanai, kā arī ņemot vērā faktu, ka daudzviet pārtraukta to iestāžu darbība, kuru telpās tiek nodrošināti pasta pakalpojumi, no 18. marta tiks pārtraukta klātienes pakalpojumu sniegšana 253 pasta pakalpojumu sniegšanas vietās lauku teritorijās visā Latvijā, tostarp arī Siguldas pagasta Jūdažos, kā arī Allažu un Mores pagastā. Līdz ārkārtas situācijas beigām Siguldas novada iedzīvotāji pasta pakalpojumus Jūdažos, Allažos un Morē varēs saņemt pēc pieprasījuma savā dzīvesvietā, nepieciešamo pakalpojumu iepriekš piesakot pa tālruni 25701972.

Pastnieks klienta dzīvesvietā nodrošinās visus tos pasta pakalpojumus, kas bija pieejami pasta pakalpojumu sniegšanas vietā: pastkaršu un vēstuļu nosūtīšanu, pastmarku un aplokšņu iegādi, sūtījumu piegādi, preses izdevumu abonēšanu, naudas pārvedumu un pensijas saņemšanu, komunālo un citu rēķinu apmaksu, iemaksas Pasta norēķinu sistēmas (PNS) kontā un citus pakalpojumus.

Ar pastnieka starpniecību iedzīvotājiem iespējams saņemt arī skaidras naudas izmaksu no PNS konta. Šo pakalpojumu iespējams pieteikt, zvanot Latvijas Pasta Klientu centram uz tālruņa numuru 67008001, 27008001 vai rakstot uz e-pasta adresi info@pasts.lv. Piesakot skaidras naudas piegādi dzīvesvietā līdz 27. martam, noteikta pazemināta šī pakalpojuma cena – 4,88 eiro. Minētajā periodā VAS “Latvijas Pasts” uzraudzīs pakalpojuma pieprasījumu un apzinās savus resursus šā pakalpojuma turpmākai nodrošināšanai atkarībā no pieprasījuma.

Jau ziņots, ka VAS “Latvijas Pasts” no 16. marta stājās spēkā jauna kārtība sūtījumu uzglabāšanai pasta nodaļās, tai skaitā Siguldas pasta nodaļā Pils ielā 2, Siguldā, – līdzšinējo 30 dienu vietā sūtījumi tiek uzglabāti 60 dienas, un šo pakalpojumu klienti var saņemt bez maksas. VAS “Latvijas Pasts” aicina klientus izvērtēt Siguldas pasta nodaļas apmeklējuma nepieciešamību un izmantot iespējas pieteikties pasta pakalpojumiem attālināti.

Papildu informācija aplūkojama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi