×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-19
Domes sēdē apstiprināts Siguldas novada bibliotēkas nomas piedāvājums

Lai Siguldas novada bibliotēka spētu nodrošināt mūsdienīgus un lietotājam ērtus daudzveidīgus pakalpojumus, tai nepieciešamas plašākas telpas. Šī gada sākumā pašvaldība izsludināja telpu nomas piedāvājumu atlasi Siguldas novada bibliotēkas vajadzībām. Atlasē tika iesniegti divi pieteikumi – SIA “Ķekavas tirdzniecības centrs” piedāvāja telpas Vidus ielā 1, Siguldā, SIA “Segevolde” piedāvāja telpas Leona Paegles ielā 3, Siguldā, savukārt Zaļā Villas kvartāls izrādīja interesi par telpu nomu, tomēr pieņēma lēmumu neiesniegt piedāvājumu. Pašvaldības domes deputāti kā atbilstošu apstiprināja SIA “Segevolde” piedāvājumu.

SIA “Segevolde” piedāvātās telpas Leona Paegles ielā 3 atrodas pašvaldības noteiktajās vēlamajās Siguldas pilsētas centra zonas robežās, telpu kopējā platība ir 640 kvadrātmetri. Nomas objekts atrodas otrajā stāvā un sastāv no divām telpām – 623 un 17 kvadrātmetru lielām. Uzņēmums SIA “Segevolde” nomas līguma noslēgšanas gadījumā apņēmies izbūvēt divas tualetes un jaunu apkures sistēmu ar siltumenerģijas patēriņa skaitītāju, taču objekta izmantošanai būs nepieciešams mainīt objektam lietošanas mērķi, izbūvēt liftu, pielāgot telpās apgaismojumu un kontaktligzdas, kā arī ierīkot telpās starpsienas.

SIA “Ķekavas tirdzniecības centrs” telpas Vidus ielā 1 neatbilda pašvaldības izvirzītajai prasībai par nomas objekta minimālo platību, proti, piedāvātā platība ir mazāka par 500 kvadrātmetriem. Platības kritērijs bija viens no būtiskākajiem, izvērtējot nomas objektus. Tāpat SIA “Ķekavas tirdzniecības centrs” bija uzrādījis lielākas kopējās izmaksas nekā SIA “Segevolde”. Tāpēc SIA “Segevolde” piedāvātais nomas objekts tika atzīts par pašvaldības prasībām piemērotāko un saimnieciski izdevīgāko piedāvājumu.

Līgums par telpu nomu tiks sagatavots tad, ja pretendents pirms līguma noslēgšanas būs iesniedzis pašvaldībai pozitīvu atzinumu, ka nomas objekta nestspēja un konstrukcijas noturība ir atbilstoša Siguldas novada bibliotēkas darbības nodrošināšanai. Līgums tiks noslēgts uz pieciem gadiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi