×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-23
Kamermūzikas vakars “Il baccio” pārcelts uz 24. maiju
Valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas dēļ kamermūzikas koncerts “Il bacio” Krimuldas muižā tiek pārcelts no 28. marta uz 24. maiju plkst. 18.00. Kamermūzikas programmas “Il baccio” koncertā uzstāsies soprāns Marlēna Keine, tenors Mihails Čuļpajevs un pianiste Agnese Egliņa. Mākslinieki izpildīs pasaulē atzītu komponistu skaņdarbus, piedāvājot apmeklētājiem baudīt Kamila Sensānsa, Džoakīno Rosīni, Vinčenco Kiaras un citu komponistu darbus.
 
Marlēna Keine ir piedalījusies Igaunijas Nacionālās operas, Latvijas Nacionālās operas un Latvijas Operetes fonda iestudējumos, un viņas lomu repertuārā ir Karolīna (Domeniko Čimarozas operā “Slepenās laulības”), Barbarīna (Volfganga Amadeja Mocarta operā “Figaro kāzas”), Adele (Johana Štrausa operetē “Sikspārnis”) un daudzas citas. Marlēna Keine ar panākumiem piedalījusies vokālistu konkursos Latvijā, Zviedrijā, ASV, Igaunijā, Ukrainā un citviet, pilnveidojusies izcilu vokālo pedagogu meistarklasēs un aktīvi iesaistās Latvijas koncertdzīvē.
 
Mihails Čuļpajevs sevi pierādījis kā solo mākslinieks Latvijas Nacionālajā operā vairāku sezonu garumā. Jau viņa debija Trufaldīno lomā Sergeja Prokofjeva operā “Mīla uz trim apelsīniem” 2013. gadā raisīja sajūsmu gan skatītājos, gan kritiķos. Turpmākajos gados Čuļpajevs sevi gan vokāli, gan aktieriski apliecinājis daudzveidīgā repertuārā – grāfa Almavivas lomā Džoakīno Rosīni operā “Seviljas bārddzinis”, Ļenskis Pētera Čaikovska operā “Jevgeņijs Oņegins”, Remendado Žorža Bizē operā “Karmena” un citās lomās. Čuļpajevs ir ticis nominēts “Lielajai Mūzikas balvai 2015” kategorijā “Jaunais mākslinieks”, savukārt 2017. gadā ieguvis Latvijas Nacionālās operas fonda Gada balvu kategorijā “Labākais operas solists”.
 
Savukārt Pianistes Agneses Egliņas personībā dinamiski apvienojas solistes un kamermūziķes talants. Viņas priekšnesumus raksturo drosmīga temperamenta dzirksts un sievišķīgi smalka iejūtība. Pianiste ir arī vairāku konkursu laureāte, saņēmusi arī “Lielo mūzikas balvu 2010” par izcilu darbu ansamblī, muzicējusi kopā ar Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri, Liepājas Simfonisko orķestri, kamerorķestri “Sinfonietta Rīga”, Latvijas Radio kori un citiem. Kopš 2011. gada Agnese Egliņa ir trio “Art-i-Shock” dalībniece un līdzdibinātāja trio “SOL”.
 
Turpretī 25. aprīlī Krimuldas muižā uzstāsies Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra klaviertrio – Dace Zālīte, Indulis Cintiņš un Mārtiņš Zilberts. Pasākuma datums var tik mainīts atbilstoši valdības rīkojumam.
 
Biļetes cena – 15 eiro, biļetes iespējams rezervēt, zvanot uz tālruņa numuru 29111619 (biļešu skaits ierobežots).
 
Informāciju sagatavoja:
Krimuldas muižas sabiedrisko attiecību speciāliste
Vera Grāvīte

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi