×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-25
“Tornīši” piedalās akcijā #satiecsevi un aktīvi darbojas dabā

Laikā, kad vīrusa Covid-19 izplatība turpinās, Sigulda aizsākusi sociālu akciju ar motīvu “Satiec sevi”, kuras laikā iedzīvotāji un pilsētas viesi tiek aicināti būt atbildīgiem un publiskās vietās uzturēties tikai tad, ja tas patiešām nepieciešams. Akcijā iesaistās arī bērnudārzs “Tornīši” un piedāvā iespēju iepazīties ar bērnudārza audzēkņu darbiem, kas veikti attālināti.

Kopš 16. marta, kad bērnudārzā ikdienā uzturas vien daži bērni, bērnudārza grupiņu audzinātājas sagatavo un uzdod interesantus pašizaugsmes uzdevumus arī bērniem, kuri darbojas attālināti no mājām. Saziņai ar audzēkņu vecākiem aktīvi tiek izmantota lietotne Whatsapp un sociālo tīklu vietne Facebook, kur daļa no veicamajiem nodarbību uzdevumiem tiek ievietota arī video formātā. Pagājušajā nedēļā audzēkņi saņēma uzdevumus pastaigu laikā atrast dažādus dabas objektus, salasīt dabas veltes, lai mājās no savāktajiem materiāliem veidotu ligzdas, kolāžas. Jaunākie bērnudārza bērni darināja mūzikas instrumentus, zīmēja, šķiroja priekšmetus, līmēja. Savukārt vecākie audzēkņi vēroja augu augšanu un savus novērojumus piefiksēja rakstot un zīmējot. Tapa arī ilustrācijas dzejolim. Sešus gadus vecie bērni pēc savas izvēles arī gatavoja viedierīces no pašizveidotām skicēm – fotoaparātus, rācijas un citas ierīces.

Bērnudārza vadītāja Indra Podziņa atklāj, ka audzēkņu mācīšana attālināti ir izaicinājums ikvienam – pedagogiem, bērnu vecākiem un arī pašiem bērniem. Tomēr katrs jauns izaicinājums atklāj interesantus risinājumus. Arī turpmāk ik nedēļu audzinātājas bērniem sarūpēs uzdevumus, kas nedēļas laikā būs jāizpilda, un informēs par uzdevumiem bērnu vecākus sociālo tīklu vietnē Facebook vai lietotnē Whatsapp.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi