×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-26
Pašvaldība aicina iedzīvotājus ievērot arvien stingrāk noteiktos distancēšanās ierobežojumus

Siguldas novada pašvaldība atgādina, ka ikviens iedzīvotājs ir personīgi atbildīgs par savu un līdzcilvēku veselību un drošību šajā ārkārtējās situācijas laikā un vīrusa ierobežošanā, tāpēc aicinām izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas un rūpēties par personīgo higiēnu. Lai pastiprinātu drošības pasākumus, pašvaldība uzsākusi izsmidzināmu roku dezinfekcijas līdzekļu uzstādīšanu lielākajos bērnu rotaļu laukumos un Siguldas dzelzceļa stacijas ēkā. Uz ārkārtējās situācijas laiku slēgts Raiņa parka bērnu laukums, Siguldas 1. pamatskolas sporta laukums un Siguldas pilsētas stadions.

Ņemot vērā to, ka imunitātes stiprināšanai nepieciešams uzturēties svaigā gaisā, pašvaldība aicina ievērot Slimību profilakses un kontroles centra noteiktos norādījumus un nepulcēties publiskās vietās, bet, ja tas nepieciešams, jāievēro vismaz divu metru distance vienam no otra. Šo noteikumu ievērošanu publiskās vietās, tostarp bērnu rotaļu un sporta laukumos, turpmāk pastiprināti uzraudzīs Siguldas novada Pašvaldības policijas inspektori, kuri saskaņā ar ārkārtējā situācijā izdotiem normatīviem aktiem, kontrolēs, lai novada teritorijā būtu slēgtas azartspēļu zāles, ievēroti tirdzniecības noteikumi, kā arī lai iedzīvotāji ievērotu stingru karantīnu un citus ierobežojumus.

Patlaban pašvaldībā pieņemts lēmums: kamēr būs iespējams nodrošināt ārkārtējās situācijas noteiktos ierobežojumus un vecāki rīkosies atbildīgi, tikmēr mazākie bērnu rotaļu laukumi un sporta laukumi individuālo treniņu veikšanai netiks slēgti. Lai veiktu papildu piesardzības pasākumus, piektdien bērnu rotaļu laukumos tiks uzstādīti roku dezinfekcijas līdzekļi, kurus aicinām izmantot pirms un pēc bērnu rotaļu laukuma elementu lietošanas. Savukārt Siguldas dzelzceļa stacijā jau izveidoti stacionāri punkti ar roku dezinfekcijas līdzekļiem.

Jāpiemin, ka ārkārtējās situācijas laikā pašvaldības un novada skolu sporta laukumi joprojām būs atvērti, lai skolēniem nodrošinātu individuālo treniņu iespējas un attālinātās sporta stundas, savukārt Siguldas Sporta skolas audzēkņiem – individuālo treniņu plānu izpildi.

Iekštelpās, kur iedzīvotājiem nepieciešams uzturēties, Siguldas dzelzceļa stacijā, pašvaldības Pakalpojumu centrā, Pašvaldības policijas telpās, tiek veikta pastiprināta dezinfekcija.

Jau ziņots, ka valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas dēļ šobrīd publiskās vietās ir noteikti būtiski ierobežojumi, lai izvairītos no ciešas saskares ar apkārtējiem cilvēkiem, tādējādi ierobežojot vīrusa Covid-19 izplatību.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi