×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-27
Fischer Slēpošanas centrs piedāvā pavadīt laiku meža trasēs

Pēc ziemas sezonas atjaunotas, attīrītas pie Fischer Slēpošanas centra esošās meža trases, kas vasaras sezonā tiek izmantotas gan sacensībām, gan treniņiem, tagad tiek piedāvātas visiem tiem interesentiem, kas vēlas pavadīt aktīvu laiku svaigā gaisā staigājot, nūjojot, skrienot vai braucot ar riteni. Visas trases ir marķētas ar sākuma un beigu punktu Fischer Slēpošanas centrā. Dodies dabā un #satiecsevi.

Kopumā nomarķētas četras dažāda garuma un grūtības pakāpes trases. “S!-Velo” 2 kilometru trase ir visvieglākā, ar vismazāko reljefa starpību un lielāko asfalta seguma daļu. Šī trase piemērota maziem riteņbraucējiem un riteņbraukšanas iesācējiem.

“S!-Skrien” 2,5 kilometru trase garuma ziņā ir līdzīga, tomēr būtiski lielāka ir augstuma reljefa starpība un lielākā trases daļa ved caur mežu, lejā un pēc tam augšā pa Gaujas senieleju. Šī trase ir piemērota visiem aktīvās atpūtas veidiem. Trases reljefa augstuma starpības summa ir 80 metri.

“XC”O 4 kilometru trase ir piemērota ekstrēmākas kalnu riteņbraukšanas entuziastiem. Šī trase ir ar augstāku reljefa starpību, ietver stāvas nogāzes, kāpumus, tiltiņus, saknes, baļķus, akmeņainus seguma posmus un nav ieteicam tiem, kuri nav apguvuši atbilstošas riteņbraukšanas prasmes. Tiem, kuri vēlas iziet trasi ar kājām, tā nesagādās būtiskas grūtības, bet jārēķinās ar salīdzinoši daudz stāviem kāpumiem, jo trases reljefa augstuma starpības summa ir 133 metri.

“MTB” 5 kilometru trase ir īpaši piemērota riteņbraukšanai, bet der arī citiem aktīvās atpūtas veidiem, turklāt ir visainaviskākā, jo ved gar Ķeizarskatu, Velnalas klintīm un Kājnieku tiltu pār Gauju. Trases pēdējais posms, ka ved pa Fischer Slēpošanas centra asfaltēto daļu un pēdējā meža cilpa būs interesantāka kā trases noslēgums tieši riteņbraucējiem. Trases reljefa augstuma starpības summa ir 100 metri.

Lai arī meža trases ir marķētas, trases kartes ir pieejamas Fischer Slēpošanas centrā pie servisa ēkas sienas. Uz kartes ir redzami gan katras trases marķējumi, gan QR kodi ar iespēju lejupielādēt savā mobilajā telefonā vai sporta pulkstenī GPX vai PDF formātā attiecīgā maršruta karti. Kartes pieejamas arī siguldassports.lv mājas lapā šeit.

Pavadīsim pašizolācijas laiku veselīgi, aktīvi un ievērojot sociālo distancēšanos un personīgo higiēnu! Esam atbildīgi par savu un apkārtējo veselību!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi