×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-31
Vēl šodien iespēja pieteikties projektu konkursā bērnu un jauniešu vasaras nometnēm

Siguldas novada pašvaldība līdz 1. aprīlim izsludinājusi atklātu konkursu bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektiem, kuru mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu saturīgu, lietderīgu brīvā laika pavadīšanu, popularizēt veselīgu dzīvesveidu, kā arī atbalstīt nevalstisko organizāciju un fizisko personu iniciatīvu bērnu un jauniešu brīvā laika organizēšanā. Kopumā šim mērķim Izglītības pārvaldes budžetā ir ieplānoti 7000 eiro. Saskaņā ar nolikumu katrs projekts var pretendēt maksimāli uz 1000 eiro, plānojot arī vismaz 25% līdzfinansējumu no kopējās projekta summas. Projekta mērķauditorija ir Siguldas novadā deklarētie bērni un jaunieši vecumā no 7 līdz 19 gadiem.

Pieteikuma veidlapa un papildu informācija pieejama konkursa nolikumā.

Projektus vērtēs komisija, kuras priekšsēdētāja ir Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietniece Līga Sausiņa. Vērtējums notiks atbilstoši nolikumā ietvertajiem kritērijiem, maksimālais punktu skaits, lai saņemtu atbalstu, ir vismaz seši punkti. Vērtējums tiek apstiprināts ar Izglītības un kultūras komitejas atzinumu, pēc kura ar katru projekta iesniedzēju tiks noslēgts līgums par projekta īstenošanu.

Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvalde atgādina, ka Valsts izglītības satura centra tīmekļa vietnē ir pieejams bagāts metodiskais materiāls, likumi un Ministru kabineta noteikumi, kas attiecināmi uz bērnu nometņu organizēšanu, bērnu nometņu vadītāju rokasgrāmata, lapas lietotāja ceļvedis, informācija par bērnu nometņu vadītāju kursiem un cita informācija, kas varētu būt noderīga, sagatavojot vasaras nometņu projektu iesniegšanai konkursā.

Informāciju sagatavoja:
Izglītības pārvaldes galvenā speciāliste izglītības jautājumos
Sandra Ķirule


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi