×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-04-01
Siguldas slimnīcas ārstniecības personāls saņēmis sejas aizsargmaskas un respiratorus
Šodien, 1. aprīlī, Siguldas slimnīcā nogādātas vairāk nekā 7000 sejas aizsargmaskas un vairāk nekā 500 respiratori, lai ārstniecības personālam – slimnīcas darbiniekiem, ģimenes ārstu un zobārstniecības praksēm – nodrošinātu maksimālu aizsardzību no iespējamas inficēšanās ar koronavīrusu Covid-19. Siguldas novada pašvaldība ārkārtējās situācijas laikā, uzklausot Nacionālā veselības dienesta lūgumu un ievērojot nepieciešamos drošības pasākumus, daļu no slimnīcā atvestajām aizsargmaskām nogādās zobārstniecības praksēm un kopumā 20 ģimenes ārstu praksēm Siguldas novadā, Mālpilī, Krimuldā, Inčukalnā un Vangažos.
 
Līdztekus sejas aizsargmasku un respiratoru piegādei ārstniecības personālam iepriekšminētajās ģimenes ārstu praksēs Latvijas Biškopības biedrības Siguldas nodaļa 36 neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem, kā arī Siguldas slimnīcas speciālistiem, tai skaitā 14 slimnīcas Uzņemšanas nodaļas darbiniekiem, dāvinās Latvijā ievāktu medu imunitātes nostiprināšanai.
 
Jau ziņots: lai ierobežotu vīrusa Covid-19 izplatību, Siguldas slimnīca no 23. marta pārtraukusi ambulatoro plānveida pakalpojumu sniegšanu slimnīcā un poliklīnikā – pārtrauktas ārstu konsultācijas, izmeklējumi, rehabilitācijas nodarbības un ārstēšanās dienas stacionārā. Tāpat pārtraukta plānveida maksas pakalpojumu sniegšana.
 
Speciālistu konsultācijas klātienē, nodrošinot visus piesardzības pasākumus, netiek pārtrauktas tā dēvētā “zaļā koridora” pacientiem, kā arī lipīgo ādas un seksuāli transmisīvo slimību pacientiem. Savukārt rehabilitācijas pakalpojumus patlaban iespēja saņemt pacientiem ar draudošu invaliditāti. Ambulatorā un stacionārā neatliekamā palīdzība tiek sniegta bez izmaiņām.
 
Rūpējoties par Siguldas slimnīcas darbinieku un pakalpojumu saņēmēju drošību, slimnīcā un poliklīnikas ēkā tiek veikti pastiprināti drošības un dezinfekcijas pasākumi, tiek veidotas stikla aizsargbarjeras virs letēm un poliklīnikas reģistratūrā, lai nodrošinātu sociālo distancēšanos. Savukārt slimnīcas Uzņemšanas nodaļas uzgaidāmajā telpā nepārtraukti darbojas gaisa attīrīšanas ierīce, kas attīra putekļu daļiņas, veic vieglu ozonizāciju un bipolāro jonizāciju, tādējādi kavējot vīrusu, baktēriju un slimību attīstību.
 
Foto: Siguldas slimnīcas ķirurģijas nodaļas vadītājs O. Kozlovskis

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi