×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-04-02
Siguldas novadā attīsta brīvprātīgo palīdzības tīklu #Paliecmājas

Kustība #Paliecmājās ir brīvprātīgo tīkls, kas bez maksas piedāvā palīdzēt valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā ar pārtikas un citu preču piegādi tiem, kas ir riska grupā vai atrodas mājās karantīnā. Kustība tiek attīstīta arī Siguldas novadā, kur par #Paliecmājās koordinatori ir kļuvusi Siguldas jauniešu iniciatīvu centra  “Mērķis” vadītāja Anda Upeniece.

Lai palīdzētu līdzcilvēkiem, #Paliecmājās piedāvā brīvprātīgo palīdzību iepirkumu – pārtikas produktu, sadzīves preču – sagādē. Saņemt #Paliecmājās palīdzību var jebkurš, zvanot uz tālruņa numuru 25661991 vai apmeklējot tīmekļa vietni www.paliec-majas.lv.

Lai nodrošinātu pēc iespējas lielāku palīdzības apjomu, #Paliecmājās aicina arī pieteikties brīvprātīgos, kas vēlas palīdzēt ar pārtikas un citu preču piegādi, piesakot savu dalību tīmekļa vietnē www.paliec-majas.lv. Pieteikties var ikviens iedzīvotājs neatkarīgi no atrašanās vietas, kam nav konstatēts Covid-19, kas pēdējo 14 dienu laikā nav bijis ārzemēs, kā arī nav bijis kontaktā ar iespējamu Covid-19 slimnieku. Brīvprātīgie var pieteikties, rakstot ziņu JIC “Mērķis” Facebook profilā vai sazinoties ar Andu Upenieci.

#Paliecmājās ir valsts, pašvaldību un Latvijas uzņēmumu atbalstīts projekts, kas darbojas sabiedrības labā – tāpēc preču piegāde ir bez maksas, un par samaksu par precēm jāvienojas ar brīvprātīgo, kas sniedz palīdzību. #Paliecmājās projekts ieguva 5. vietu HackForce hakatonā, saņemot atbalstu no Latvijas investīciju un attīstības aģentūras, Ekonomikas ministrijas un dažādiem uzņēmumiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi