×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-04-03
Aicina piedalīties konkursā “Mans brīvais laiks – saturīgi pavadīts laiks!”

Līdz 13. aprīlim norisinās Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) organizētais konkurss “Mans brīvais laiks – saturīgi pavadīts laiks!”, kura galvenais mērķis ir papildināt bērnu zināšanas par ugunsdrošību un rīcību ārkārtas gadījumos. Konkursā aicināti piedalīties arī Siguldas novada bērni vecumā no četriem līdz 14 gadiem.

Lai piedalītos konkursā, bērniem no četru līdz sešu gadu vecumam jāuzzīmē zīmējums par tēmu “Sveiciens ugunsdzēsējam glābējam!”. Šogad 17. maijā Ugunsdzēsībai Latvijā aprit 155 gadi, tāpēc bērnu zīmējumi būs sveicieni ugunsdzēsējiem glābējiem profesionālajos svētkos. Savukārt bērniem no septiņu līdz 14 gadu vecumam jāizpilda tests par ugunsdrošību tiešsaistē – vecumā grupās no septiņiem līdz 10 gadiem un no 11 līdz 14 gadiem. Tests bērniem no septiņu līdz 10 gadu vecumam pieejams šeit, bērniem no 11 līdz 14 gadu vecumam – šeit.

Nofotografēts radošais darbs bērna vecākam vai aizbildnim līdz 13. aprīlim jāsūta uz e-pasta adresi prese@vugd.gov.lv ar norādi – VUGD konkursam, norādot bērna vārdu, uzvārdu, vecumu un kontakttālruni, bet bērniem no septiņiem līdz 14 gadu vecumam jāizpilda attiecīgās vecuma grupas tests par ugunsdrošību tiešsaistē, testā norādot informāciju par savu vārdu, uzvārdu, vecumu un kontakttālruni.

Jaunākajā vecuma grupā tiks apbalvoti trīs labāko darbu autori, kuri katrs balvās saņems dūmu detektoru un piecas ieejas kartes, lai kopā ar ģimeni apmeklētu Latvijas Ugunsdzēsības muzeju, kā arī suvenīrus no VUGD. Savukārt vecuma grupās no septiņiem līdz 10 un no 11 līdz 14 gadiem, katrā vecuma grupā tiks izlozēti trīs uzvarētāji no tiem, kuri iesūtījuši pareizās atbildes. Arī šie seši dalībnieki katrs balvās saņems dūmu detektoru un piecas ieejas kartes, lai kopā ar ģimeni apmeklētu Latvijas Ugunsdzēsības muzeju, kā arī suvenīrus no VUGD. Latvijas Ugunsdzēsības muzeju būs iespējams apmeklēt tad, kad valstī būs beigusies ārkārtējā situācija.

Ar godalgoto darbu autoriem un izlozē laimējušiem dalībniekiem VUGD sazināsies personīgi, lai vienotos par balvu saņemšanu. Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti arī VUGD sociālo tīklu vietņu kontos.

Papildu informācija par konkursa nosacījumiem apskatāma šeit.

Informāciju sagatavoja:
VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi