×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-04-06
Novada uzņēmējiem ir iespēja pieteikties “STARTUP3” akseleratoram

STARTUP3” virtuālais akselerators ir Eiropas trīs līmeņu atbalsta programma ar modernāko rīku un satura klāstu, lai veidotu, izmēģinātu un attīstītu savu biznesa ideju. Virtuālajam akseleratoram līdz 20. aprīlim aicināti pieteikties jaunuzņēmumi, mazie un vidējie uzņēmumi (MVU) un inovāciju radītāji. Programmā būs iespēja attīstīt savu biznesu tā, lai sasniegtu ambiciozus un nozīmīgus mērķus uzņēmējdarbības izaugsmei.

Dalībai akseleratorā sākotnēji tiks atlasīti 25 dalībnieki, kas, savā starpā konkurējot, piedalīsies dažāda līmeņa programmās, katrā no līmeņiem dalībnieku skaits tiks samazināts:

  • pirmais līmenis: biznesa attīstības soļu plānošana (trīs mēneši – piedalās 25 dalībnieki)
  • otrais līmenis: dalībnieki tiekas ar investoriem, ietekmīgiem uzņēmējiem un mentoriem (seši mēneši – 10 dalībnieki)
  • trešais līmenis: klientu sasniegšana un uzņēmuma attīstīšanās (trīs mēneši – pieci dalībnieki).

Programmas noslēgumā tiks noskaidroti pieci labākie, kuri būs ieguvuši visaptverošas zināšanas, papildu pieredzi un nozīmīgus kontaktus.

Programmai var pieteikties jebkurš jaunuzņēmums, MVU, pētnieks ar inovatīvu projektu. Dalībnieki var piedalīties gan individuāli, gan komandās. Programmas atbalstāmie darbības virzieni ir mikroelektronika, lietu internets (IoT), kiberdrošība, virtuālā un paplašinātā realitāte, blokķēdes, mākslīgais intelekts, 3D druka, droni, robotika, kā arī industriālais sektors. Lai pieteiktos programmai, dalībniekiem līdz 20. aprīlim ir jānofilmē divu minūšu īss video, kurā argumentēti jāiepazīstina ar savu produktu/projektu, savu pieredzi tehnoloģiju jomā, kā arī jāspēj kodolīgi dalīties ar savu izpratni par tirgu. Pieteikties var šeit.

“STARTUP3” projekts tiek īstenots, pateicoties Eiropas Savienības pētniecības un inovāciju “Horizon 2020” finansējumam. Projekta partneri ir  Francija, Serbija, Slovēnija, Latvija, Grieķija. Projekta īstenotājs Latvijā ir Latvijas Informācijas tehnoloģiju klasteris.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi