×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-04-09
Kristaps Zaļais piedalīsies “Distancētu sarunu seriāla” diskusijā “Vecāku sapulce”

Ceturtdien, 9. aprīlī, plkst. 18.00 Laurenču sākumskolas direktors, Rīgas Stradiņa universitātes docētājs Kristaps Zaļais piedalīsies jaunizveidotās interneta tiešsaistes notikumu sērijas “Distancētu sarunu seriāls” pirmajā diskusijā “Vecāku sapulce”. Tajā gan klātienē, gan attālināti piedalīsies arī Pusaudžu resursu centra vadītājs, bērnu psihoterapijas speciālists Nils Konstantinovs, sertificēta psiholoģe Kristīne Putniņa un Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta vadītāja Dace Helmane, kuri kopā ar moderatoru Mārtiņu Dauguli diskutēs par tēmu “Kā saglabāt veselo saprātu jaunās attālinātās izglītības situācijā?”.

Tiešsaistes diskusijas laikā skatītājiem būs iespēja uzdot jautājumus, gan iepriekš tos iesūtot sociālo tīklu vietnē Facebook, gan turpat tiešsaistes laikā, kā arī sarunāt attālinātu bezmaksas konsultāciju ar kādu no speciālistiem interneta komunikācijas lietotnes Zoom sarunu istabā uzreiz pēc diskusijas.

“Distancētu sarunu seriāls” veidots, lai valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā dažādām sabiedrības grupām sniegtu sapratni un atbalstu. Seriāls norisināsies katru ceturtdienu, to vadīs pieredzējušais moderators Mārtiņš Daugulis. Diskusijās dažādu jomu speciālisti bez maksas dalīsies zināšanās un dos padomus visplašākajai auditorijai, bet savus pieredzes stāstus pastāstīs cilvēki, kuri reiz jau saskārušies ar līdzīgiem izaicinājumiem. Tiks runāts par kādu konkrētu emocionālās veselības tēmu, saistot to ar šā brīža situāciju Latvijā: izolāciju un fizisku distancēšanos, ikdienas rutīnas izmaiņām, attālinātā mācību procesa ietekmi uz ģimenes psihoemocionālo vidi un citām tēmām. Jaunais sarunu seriāls būs skatāms pasākumu mārketinga aģentūras “SponsorKing” lapā sociālo tīklu vietnē Facebook.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi