×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-04-09
Pēc Lieldienām tiks samazināts reģionālo reisu skaits

Kopš ārkārtējās situācijas ieviešanas pārvadāto pasažieru skaits reģionālajos autobusu maršrutos ir krities par nepilniem 22 tūkstošiem jeb 46% pasažieru, bet, salīdzinot ar vienu dienu pagājušā gada marta vidū, – par aptuveni 58 tūkstošiem jeb 70%. Autotransporta direkcija no 14. aprīļa turpinās samazināt autobusu reisu skaitu. Šīs izmaiņas skars arī starppilsētu maršrutus, tāpēc novadnieki pirms plānota autobusu brauciena tiek aicināti pārbaudīt aktuālo kustības sarakstu tīmekļa vietnē www.atd.lv vai vietnē www.1188.lv.

Autotransporta direkcija informē, ka reisi tiks slēgti tajos maršrutos, kuros pasažieru šajā laikā nav bijis vispār vai tie ir bijuši vien divi vai trīs pasažieri reisa laikā, vai tajos maršrutos, kuros ir iespējamas citas alternatīvas nokļūšanai galamērķī. Vietējās nozīmes maršrutos reisu skaits, kas paredzēti iedzīvotāju nogādāšanai darbavietā un pēc tam – atpakaļ mājās, šobrīd paliks nemainīgs, ja saglabāsies esošais pasažieru skaits.

Atgādinām, ka ārkārtējās situācijas laikā brauciens sabiedriskajā transportā ir īpaši jāizvērtē. Taču arī pārvadātāji, rūpējoties par sabiedrības veselību, ir ieviesuši īpašus piesardzības pasākumus.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi