×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-04-09
Sociālā akcija #satiecsevi piedāvā izpētīt mazāk zināmus maršrutus

Ārkārtējās situācijas laikā, kad ikviens esam atbildīgi par ierobežojumu ievērošanu, sociālā akcija ar motīvu “Satiec sevi” atgādina iedzīvotājiem un pilsētas viesiem, dodoties dabā, izvairīties no populārākajiem tūrisma maršrutiem, izvēloties iepazīt ko mazāk zināmu.

Princešu avots, Aunapieres ala, Raganu katls – vietas ar šādiem skanīgiem nosaukumiem ir tikai dažas no tām, par kurām, iespējams, daudzi ceļotāji nav pat dzirdējuši. Ar šiem objektiem var iepazīties, apmeklējot tīmekļa vietni skaistvietas.sigulda.lv un sociālo tīklu vietnēs sekojot mirkļbirkai #satiecsevi.

Aktīvā dzīvesveida piekritēji un lēnu pastaigu cienītāji, kas meklē brīvdienu pavadīšanas maršrutus, skaistvietas.sigulda.lv atradīs apkopotu informāciju par apskates vietām un maršrutiem gan ar velosipēdu, gan ar auto, sev piemērotas takas atradīs pat tie, kas gatavi brist pa neceļiem, lai ieraudzītu vienu no interesantākajiem objektiem Siguldas tuvumā, piemēram, Daudas ūdenskritumu.

Jau tuvākajā laikā pilsētas viesus un iedzīvotājus gaida arī jauni galamērķi, par kuriem līdz šim zinājis vien retais, kā arī taps jauni maršruti, piemēroti pastaigām svaigā gaisā. Arī par tiem šī pavasara laikā vēstīs Siguldas tūrisma tīmekļa vietne un sociālo tīklu vietnes, sekojot mirkļbirkai #satiecsevi.

Tāpat arī Siguldas kultūras un sporta eksperti, vides aktīvisti un uzņēmēji akcijas laikā jau piedāvā iniciatīvas, fitnesa nodarbības veicot tiešsaistē kopā ar Siguldas Sporta centra treneriem, kultūras pakalpojumus saņemt attālināti, savukārt ēdināšanas sektora pārstāvji strauji pārorientējušies uz ēdiena piegādi mājās. Siguldieši turpinās nākt klajā ar savām idejām, kā pavadīt šo laiku jēgpilni un atbildīgi. PA “Siguldas Attīstības aģentūra” direktore Dace Preisa secina: “Šis ir laiks, kad mums visiem jāsasniedz izcili rezultāti jaunajā “distancēšanās” disciplīnā. Jo visa pamatā šodien ir atbildība par kāda dzīvību un veselību. Tāpēc mēs aicinām šo laiku izmantot, lai apstātos uz, iespējams, sen nenotikušu tikšanos ar sevi. Caur grāmatu, mūziku, pastaigu vai klusuma brīdi, kas ļaus mums iznākt no sarežģītā posma labākiem un stiprākiem, solidārākiem un iecietīgākiem.”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi