×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-04-15
Pianists Edgars Cīrulis sniegs tiešsaistes koncertu “Baltajā flīģelī”

Trešdien, 22. aprīlī, plkst. 19.00 latviešu pianists un komponists Edgars Cīrulis koncertzālē “Baltais flīģelis” uzstāsies solokoncertā “Samsāra”, piedāvājot klausītājiem tiešsaistē baudīt savas oriģinālkompozīcijas. Aptuveni pusotru stundu garo solokoncertu būs iespēja vērot koncertzāles “Baltais flīģelis” lapā sociālo tīklu vietnē Facebook.

Edgara Cīruļa oriģinālkompozīcijas tapušas vairāku gadu laikā un ir iekļautas dažādos starptautiskajos projektos. Pianists un komponists nopietni gatavojas koncertam un atklāj, ka viesošanās koncertzālē “Baltais flīģelis” būs īpaša. Neierasti būs uzstāties tukšā zālē un neredzēt cilvēkus klātesam, taču domās mākslinieks būs ar katru savu klausītāju un ir pārliecināts, ka viņš tiks sadzirdēts.

Edgars Cīrulis ir latviešu pianists un komponists, “Lielās mūzikas balvas” nominants kategorijā “Gada jaunais mākslinieks”. Mūziku sāka iepazīt trīs gadu vecumā. Studējis improvizētās mūzikas un kompozīcijas studijas. Šobrīd E. Cīrulis darbojas vairākos žanros un ir daudzu starptautisku ansambļu dalībnieks – “AISMA” (Latvija/Itālija/Dānija), “Equanimity Trio” (Latvija), “Skagerrak” (Dānija), un ir sadarbojies ar tādiem mūziķiem un māksliniekiem kā Marks Dresers (Mark Dresser), Kenets Dāls Knudsens (Kenneth Dahl Knudsen), Malte Šīlers (Malte Schiller), Sebastians Bolens (Sebastian Boehlen), Džūlija Silvera (Julia Silvera), Āto Abners (Ahto Abner) un citiem. Komponists piedalās projektos, kur mūzikas žanru robežas saplūst, un cenšas caur mūziku veicināt komunikāciju starp cilvēkiem, kā arī raisīt unikālu un patiesu piedzīvojumu ikvienam klausītājam.

Ņemot vērā valstī noteikto ārkārtējo situāciju vīrusa Covid-19 izplatības dēļ, solokoncerts norisināsies bez skatītāju klātbūtnes.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi