×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-04-22
Notiek labiekārtošanas darbi vairākos sporta laukumos Siguldā

Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde informē, ka šobrīd norisinās labiekārtošanas darbi vairākos sporta laukumos Siguldā – tiek paplašināts sporta laukums Depo ielā 3, kā arī veikta konstrukciju tehniskā apkope un remonts skeitparkā Raiņa parkā.

Brīvpieejas sporta laukumā Depo ielā 3 tika nojaukts ugunsdzēsības sporta mācību tornis, kas bija avārijas stāvoklī, tādējādi paplašinot sporta laukuma teritoriju. Torņa jaukšanas laikā sporta laukumā esošie vingrošanas rīki tika pārnesti citur, taču jau drīz tiks novietoti atpakaļ. Tāpat norisinās arī skatītāju tribīņu atjaunošanas darbi.

Tuvākajās dienās tiks veikti arī laukuma līdzināšanas, smilšošanas, mēslošanas un zālāja piesēšanas darbi. Zāliena laukums pēc smilšošanas kļūs līdzenāks, augsnes sastāvs uzlabosies, tas kļūst nestspējīgāks un ūdens caurlaidīgāks. Ņemot vērā, ka zāliena veģetācija vēl nav sākusies, jebkāda fiziska iedarbība uz to var neatgriezeniski bojāt sakņu sistēmu, kā arī ievērojami samazināt veikto smilšošanas darbu rezultātu, tādēļ, lai nodrošinātu kvalitatīva dabīgā zāliena izveidošanos laukumā, līdz jūnija sākumam laukuma zālāja daļa būs norobežota jebkādām aktivitātēm. Gājēju celiņš paralēli laukumam Rūdolfa Blaumaņa ielas pusē un piekļuve vingrošanas rīkiem netiks norobežota. Tomēr atgādinām, ka valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā ir jācenšas izvairīties no publiskām vietām, ir ierobežota pulcēšanās, kā arī ir aizliegti grupu sporta treniņi.

Savukārt, izmantojot laiku, kad Raiņa parks ir slēgts publiskai pieejai, pašvaldība veikusi skeitparka konstrukciju tehnisko apkopi un remontu. Remontdarbu laikā ir nomainītas satrūnējušās brusas konstrukciju pamatnēm, veikta braucamās kārtas daļēja nomaiņa, margu restaurācija, kā arī skeitparka tehniskā apkope. Šobrīd tiek izgatavotas arī speciālas skeitparka noteikumu zīmes, kas tiks izvietotas uz skeitparka konstrukcijām, lai brīdinātu jauniešus par drošības noteikumu ievērošanu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi