×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-04-24
Aktuālās vakances Siguldas novada pašvaldībā un pašvaldības iestādēs

Latvijas aizraujošākā pašvaldība aicina pievienoties komandai aizraujošus un radošus profesionāļus – pašvaldības aģentūra “Siguldas Attīstības aģentūra” aicina darbā klientu apkalpošanas speciālistu Livonijas ordeņa Siguldas pilī. Pašvaldības policija aicina darbā kārtībnieku-glābēju uz noteiktu laiku darbam Siguldas pilsētas peldvietā. Vairākas vakances izsludinātas arī pašvaldības izglītības iestādēs – Laurenču sākumskolā, Mores pamatskolā, Siguldas 1. pamatskolā, Siguldas pilsētas vidusskolā, kā arī Siguldas Valsts ģimnāzijā.

P/A “Siguldas Attīstības aģentūra” aicina darbā klientu apkalpošanas speciālistu Livonijas ordeņa Siguldas pilī, kurš varētu sniegt tūristiem informāciju par Livonijas ordeni, vēsturi un notikumiem Siguldā, ievērojot tūristu vēlmes un intereses, informēt apmeklētājus par Siguldas novada tūrisma produktiem un pakalpojumiem, plānot apmeklētāju maršrutus Siguldā un Gaujas Nacionālajā parkā, veikt finanšu operācijas un nodrošināt dokumentu noformēšanu, kā arī ar pozitīvu attieksmi piesaistīt jaunus klientus. Vakancei pieteikties var līdz 6. maijam, pieteikuma dokumentus sūtot uz e-pasta adresi personals@sigulda.lv vai iesniedzot personīgi Siguldas novada pašvaldībā, Pils ielā 16, Siguldā.

Pašvaldības policija aicina darbā kārtībnieku-glābēju, kurš nodrošinātu sabiedrisko kārtību un drošību Siguldas pilsētas peldvietā, uzraudzītu apmeklētāju aktivitātes pludmalē un savlaicīgi novērstu bīstamas situācijas, nepieciešamības gadījumā sniegtu pirmo medicīnisko palīdzību, kā arī kontrolētu Siguldas novada pašvaldības domes saistošo noteikumu izpildi. Vakancei pietiekties var līdz 7. maijam, pieteikuma dokumentus sūtot uz e-pasta adresi policija@sigulda.lv vai iesniedzot personīgi Siguldas novada Pašvaldības policijā, Ausekļa ielā 6, Siguldā.

Laurenču sākumskola aicina darbā sākumskolas skolotāju un sociālo zinību skolotāju darbam 2020./2021. mācību gadā. Pieteikties vakancēm var līdz 2. maijam, CV un motivācijas vēstuli sūtot uz e-pasta adresi laurencuskola@sigulda.lv.

Mores pamatskola aicina darbā angļu valodas un sākumskolas skolotāju, pirmsskolas pedagogu, kā arī remontstrādnieku. Pieteikties šīm vakancēm var līdz 5. maijam, CV un motivācijas vēstuli sūtot uz e-pasta adresi tina.bluma@sigulda.lv.

Siguldas 1. pamatskola aicina darbā matemātikas skolotāju 4.–9. klasēs, kā arī vēstures un sociālo zinību skolotāju 4.–9. klasēs 2020./2021. mācību gadam. Pieteikties darbā var līdz 29. aprīlim, pieteikuma dokumentus sūtot uz e-pasta adresi 1.pamatskola@sigulda.lv.

Siguldas pilsētas vidusskolas aicina darbā sākumskolas skolotāju, angļu valodas skolotāju pamatskolas klasēs, krievu valodas skolotāju, datorikas un informātikas skolotāju, kā arī izglītības psihologu. Pieteikties šīm vakancēm var līdz 8. maijam, CV un motivācijas vēstuli sūtot uz e-pasta adresi spv@sigulda.lv.

Siguldas Valsts ģimnāzija aicina darbā matemātikas skolotāju vidusskolas un pamatskolas klasēs 2020./2021. mācību gadam. Papildu informācija, rakstot uz e-pasta adresi vaira.silina@svg.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 28353819.

Vairāk informācijas par šiem, kā arī citiem Siguldas novada un tuvākās apkārtnes uzņēmumu darba piedāvājumiem var apskatīt sadaļā “Sludinājumi”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi