×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-04-30
Aicina piedalīties Rezidences mājas otrā stāva telpu izsolē

Lai arī šobrīd ir izaicinājumu pilns laiks, tomēr, kad šis neziņas posms būs beidzies, Siguldā atkal valdīs rosība un Sigulda atkal būs viens no apmeklētākajiem tūrisma galamērķiem Latvijā. Tikmēr šis ir labākais laiks, lai plānotu. Siguldas pils kvartālā rūpīgu un radošu saimnieku gaida Rezidences mājas otrā stāva telpas, lai papildinātu radošā kvartāla konceptu ar mājīgām naktsmāju telpām.

Siguldas pils kvartālā esošā Rezidences māja ir vēsturiska ēka, kas savulaik ir bijusi kā Muižas klēts. Tajā 1930. gadā tika atvērts Siguldā pirmais ekskursantu nams un atklāšanā piedalījušās tā laika Latvijas žurnālistu un rakstnieku savienības prominences, tai skaitā rakstnieks Kārlis Skalbe. No 1953. gada ēkā bija izvietota Latvijas PSR Veselības aizsardzības ministrijas sanatorijas “Sigulda” procedūru jeb vannu māja.

Lai Rezidences mājas otrā stāva telpās atgrieztos apmeklētāji, Siguldas novada pašvaldība aicina līdz 14. maijam pieteikties izsolē, aizpildot pieteikumu pakalpojumu portālā e.sigulda.lv vai pieteikumu nosūtot pa pastu Siguldas novada pašvaldībai, Pils ielā 16, Siguldā, LV-2150.

Papildu informācija par izsoli pieejama, zvanot uz tālruņa numuru 29414798 vai rakstot uz e-pasta adresi ina.stupele@sigulda.lv.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi