×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-05
Sociālās aprūpes mājā “Gaismiņas” viesojas Militārā policija

4. maijā, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 30. gadadienā, Nacionālie bruņotie spēki sniedza atbalstu sociālās aprūpes iestādēm visā Latvijā, dāvājot svētku sajūtu mazāk aizsargātajiem līdzcilvēkiem. Militārā policija viesojās arī Siguldas novada pašvaldības sociālās aprūpes mājā “Gaismiņas” un sarūpēja ne tikai svētku sajūtu, bet arī dāvanas aprūpes mājas iemītniekiem.

Dāvanas sarūpēja Militārās policijas karavīri, kas kopumā saziedoja 1242 eiro. Lai maksimāli efektīvi izmantotu kopīgi saziedotos līdzekļus, Militārās policijas pārstāvji sazinājās ar sociālās aprūpes māju un uzzināja par nepieciešamajām lietām. Tādējādi par kopīgi saziedoto naudu pansionāta iemītniekiem iegādāti 30 dušas dvieļi un dušas želejas. Tāpat izdevies tikt pie dāvanām kopīgai izmantošanai – jaunas veļas mazgājamās mašīnas, televizora un vairākām tējkannām.

Saziedotās dāvanas 4. maijā Militārās policijas pārstāvji devās nodot sociālās aprūpes mājas iemītniekiem. Sirmgalvji tika ne tikai pie karavīru dāvanām, bet arī izklaides – Militārās policijas kinologu un dienesta suņu paraugdemonstrējumiem.

Foto: seržants Ēriks Kukutis/Aizsardzības ministrija


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi