×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-05
Pašvaldība un skolēni sūta sveicienus Siguldas novada pedagogiem

Ņemot vērā pārmaiņas izglītības jomā, Siguldas novada izglītības iestāžu pedagogi ir saskārušies ar vairākiem izaicinājumiem pielāgota, pilnvērtīga un plaša attālinātā izglītības satura veidošanā. Skolotāji īsā laikā apguvuši jaunas tehnoloģijas un digitālus risinājumus, pielāgojot mācību vielu katrai skolēnu vecuma grupai un tematikai, nereti strādājot vēl garākas stundas nekā tradicionālajā mācību procesā. Tāpēc Siguldas novada pašvaldība kopā ar skolēniem pedagogiem sūta gardu dzērveņu paciņas enerģiskam darba sparam un radošai izpausmei, kā arī pozitīvu emociju lādiņu video sveicienā.

Attālinātā mācību procesa laikā pedagogi piedalās tiešsaistes stundās, izmantojot digitālo platformu “Zoom”, veido mācību saturu un tiešsaistes prezentācijas video vietnē “Youtube”, kā arī regulāri komunicē ar skolēniem un vecākiem lietotnē “Whatsapp” un vietnē “E-klase”. Skolotāji operatīvi pielāgo ierastos mācību materiālus jaunam, attālinātajam mācību formātam, paralēli nodrošinot iesūtīto darbu labošanu un novērtēšanu. Tāpat skolēniem iespēju robežās tiek sniegts individuāls atbalsts veiksmīgāka mācību procesa nodrošināšanai. Pašvaldības izglītības jomas speciālisti ir pārliecināti, ka mācību gadu būs iespējams noslēgt šādā formātā, jo izveidotā tiešsaistes mācību vide un aizsāktā darba organizācija visām iesaistītajām pusēm kļuvusi pierastāka. Atgādinām, ka par mācību procesa organizēšanu tuvākajā laikā lems valdība.

Domājot par to, kā sniegt emocionālu atbalstu un vairot pozitīvās emocijas vispārizglītojošo skolu un profesionālās izglītības pedagogu vidū, pašvaldība sagatavojusi 280 “Radīts Siguldā!” zīmola vitamīnu paciņas – lielogu dzērveņu dabīgos konfekšu asortus no SIA “Sortus”. Gardajiem kārumiem pievienota bērnu zīmēta kartīte – pateicība par skolotāju ieguldīto darbu, kuru novērtē ne tikai skolēni un vecāki, bet arī pašvaldības izglītības jomas speciālisti. Skolēnu video sveiciens apliecina, ka viņi ilgojas pēc skolas, pēc klasesbiedriem un skolotājiem, sūtot spēka vārdus mācību gada saspringtākajā laikā.

Pašvaldība izsaka pateicību ikvienam pedagogam, kurš nepagurstoši strādā, lai novada skolēni iegūtu kvalitatīvas, visaptverošas un daudzpusīgas zināšanas attālinātā mācību procesa laikā. Savukārt izglītības jomas speciālisti izsaka pateicību vecākiem un arī skolēniem par atbildīgu darbu mācību procesa iesaistē. Kopā šo laiku pārvarēt ir vieglāk!

Youtube
 
Youtube

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi