×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-07
Aicina izvirzīt nominantus konkursā “Siguldas novada Gada klase”

Lai veicinātu skolēnu mācību motivāciju, dalību skolas un novada pasākumos, kā arī veidotu skolēnos atbildīgu un aktīvu pilsonisko attieksmi, Siguldas novada pašvaldība jau septīto gadu organizē konkursu “Siguldas novada Gada klase”. Konkursam skolēni gatavojas jau kopš mācību gada sākuma, veidojot klases portfolio. Šogad, ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtējo situāciju un attālināto mācību procesu, skolēnu veidotais portfolio jāiesniedz līdz 26. maijam elektroniski, sūtot uz e-pasta adresi sandra.kirule@sigulda.lv, vai to var iesniegt arī klātienē Izglītības pārvaldē, iepriekš piesakot vizīti.

Konkursā var piedalīties ikviena Siguldas novada vispārizglītojošās skolas klase trijās klašu grupās: 1.–4. klašu grupā, 5.–9. klašu grupā un 10.–12. klašu grupā. Pieteikšanās konkursam ir brīvprātīga, un pieteikums konkursam skolā bija jāiesniedz jau mācību gada sākumā. Konkursam pieteiktā klase mācību gada laikā veido klases mapi (portfolio), kurā apkopo konkursa kritērijiem atbilstošus apliecinājumus. Vērtēšanai jāiesniedz arī tabulas, kurās pēc stingriem kritērijiem analizējams skolēnu mācību darbs, kavējumi, sabiedriskā aktivitāte un citas novērtējuma kategorijas. Pirmā konkursa kārta norisinās katrā novada skolā no 1. septembra līdz 26. maijam. Savukārt otrā kārta norisinās novadā no 27. līdz 29. maijam.

Katrā skolā katrā klašu grupā uzvarējušajai klasei tiks piešķirts finansējums, kuru varēs izmantot klases ekskursijai vai citam atpūtas pasākumam tad, kad valstī noteiktie ierobežojumi koronavīrusa Covid-19 dēļ tiks atcelti. Šogad pašvaldības budžetā šim mērķim paredzēti kopumā 4500 eiro. Balvu pasniegšanas laiks tiks precizēts pēc valstī izsludinātā ārkārtējā stāvokļa beigām. Ar konkursa nolikumu var iepazīties šeit.

2019. gadā Izglītības pārvalde kopumā saņēma 23 pieteikumus. 1.–4. klašu grupā tika pieteiktas deviņas klases, 5.–9. klašu grupā – 11 klases, bet 10.–12. klašu grupā – trīs klases. Ar 2019./2020. mācību gada laureātiem iespējams iepazīties šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi