×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-08
Drīzumā apmeklētājiem būs pieejami vairāki brīvpieejas sporta laukumi un Siguldas Sporta centrs

Ņemot vērā valdībā pieņemtos lēmumus par sporta norises vietām, novadniekiem un licencēto programmu īstenotājiem no 12. maija, nodrošinot nepieciešamos piesardzības pasākumus, būs pieejamas vairākas vietas, kur būs iespēja veikt gan individuālos, gan organizētus grupu treniņus, – Siguldas pilsētas stadions, Gaujas pludmales volejbola laukumi, Siguldas 1. pamatskolas sporta laukums, Allažu Sporta centra sporta laukums, Fischer Slēpošanas centra sporta laukums, kā arī sporta laukums Peltēs. Darbību ierobežotā režīmā plāno atsākt arī Siguldas Sporta centrs.

Brīvpieejas sporta laukumi būs atvērti no plkst. 7.00 līdz 23.00 katru dienu. Katrā laukumā vienlaicīgi drīkstēs atrasties kopā ne vairāk kā 25 personas, stingri ievērojot divu metru distanci vienam no otra. Lai nodrošinātu samērīgu sportot gribētāju plūsmu brīvpieejas sporta laukumos, organizēto grupu treniņu datumi un laiki jāpiesaka iepriekš Sporta pārvaldē, rakstot uz e-pasta adresi kaspars.kulikovs@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 29874628. Savukārt individuālie sportisti aicināti izvēlēties laiku, kad attiecīgā sporta laukuma grafiks ir brīvs, un, sportojot izvēlētajā vietā, ievērot noteiktos drošības pasākumus. Aktuālais treniņu grupu grafiks nākamās nedēļas sākumā būs pieejams tīmekļa vietnē www.sigulda.lv.

Pašvaldība, rūpējoties par apmeklētāju roku higiēnu, visās minētajās sporta norises vietās uzstādījusi roku dezinfekcijas līdzekļu stendus; laukumi nodrošināti ar āra tualeti. Kā ziņo Izglītības un zinātnes ministrija, ņemot vērā 7. maija Ministru kabineta lēmumu, tiks izstrādātas papildu vadlīnijas drošības pasākumu ievērošanai sporta laukumos, kas, iespējams, ietvers arī papildu nosacījumus par sporta norises vietās uzstādītā vingrošanas aprīkojuma un āra trenažieru izmantošanu. Aicinām sekot līdzi aktualitātēm tīmekļa vietnē www.sigulda.lv.

Darbību ierobežotā režīmā drīzumā atsāks arī Siguldas sporta centrs. Tajā Spēka zāle būs pieejama darba dienās no plkst. 9.00 līdz 21.00 un brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 18.00. Siguldas Sporta centrā no 12. maija būs pieejamas arī grupu nodarbības, kuru grafiks būs aplūkojams tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv, kā Siguldas Sporta centra Facebook lapā.

Lai tiktu ievēroti noteiktie drošības pasākumi, sporta norises vietas iespēju robežās tiks uzraudzītas. Aicinām ikvienu būt vērīgiem un, novērojot noteikumu pārkāpumus, ziņot Pašvaldības policijai pa diennakts tālruni 26160288.

Jau ziņots, ka Depo sporta laukumā, lai nodrošinātu kvalitatīva dabīgā zāliena izveidošanos, līdz jūnija sākumam laukuma zālāja daļa būs norobežota jebkādām aktivitātēm. Ņemot vērā, ka aktivitāšu norises vietā nedrīkst būt vairāk par 25 cilvēkiem, kā arī izvērtējot iespējamos riskus, drošības nolūkos Raiņa parka basketbola laukums, skeitparks, kā arī rotaļu laukums bērniem patlaban paliek slēgts.

Plašāka informācija par valdības 7. maijā pieņemtajiem lēmumiem aplūkojama šeit.

Aicinām izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas un rūpēties par personīgo higiēnu!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi