×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-08
Piedāvā nosūtīt ziedus Māmiņdienā ar #paliecmājās brīvprātīgo kustības atbalstu

Tuvojoties Māmiņdienai, brīvprātīgo biedrība “Paliec mājās” piedāvā iespēju attālināti iepriecināt savu mammu, vecmāmiņu vai krustmāti ikvienam, kurš ārkārtējās situācijas dēļ to nevar izdarīt klātienē. Pieteikumus, sadarbojoties ar vietējiem Latvijas ziedu audzētājiem, biedrības pārstāvji aicina veikt līdz piektdienas, 8. maija, vakaram.

Brīvprātīgo palīdzības kustība #paliecmājās ir izveidota, lai veicinātu cilvēku savstarpējo sadarbību pandēmijas izraisītās krīzes laikā un arī pēc tam, atbalstot tos, kam tas vajadzīgs visvairāk. Šobrīd valstī noteikto ierobežojumu dēļ daudziem nav iespēju personīgi apsveikt savu mammu Māmiņdienā, tāpēc brīvprātīgo kustība piedāvā iespēju palīdzēt šajā situācijā, vienlaikus atbalstot arī vietējos ziedu audzētājus.

Papildu informācija par ziedu pušķa pasūtīšanu, kā arī iespējām tos ziedot kādai seniorei aprūpes mājā pieejama tīmekļa vietnē www.paliec-majas.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi