×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-08
No nākamās nedēļas pašvaldības bērnudārzos klātienes nodarbības varēs apmeklēt 5–6 gadus vecie audzēkņi

Atsaucoties uz valdības 7. maijā noteiktajiem lēmumiem, sākot no nākamās nedēļas, Siguldas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs piecus un sešus gadus veciem audzēkņiem būs iespēja atsākt klātienes nodarbību apmeklējumu. Lai bērnudārzu pedagogi varētu veiksmīgi plānot gan klātienes, gan attālināto nodarbību mācību materiālus, bērnu vecāki līdz nākamās nedēļas sākumam aicināti informēt sava bērnudārza vadītāju, vai bērns plāno apmeklēt pirmsskolas izglītības iestādi klātienē, vai turpinās mācību procesu attālināti. Bērnudārzu vadība uzsver, ka klātienes apmeklējums būtu nozīmīgs tieši tiem audzēkņiem, kuri septembrī uzsāks skolas gaitas 1. klasē, vienlaikus norādot, ka klātienes nodarbību apmeklējums ir pēc brīvas izvēles.

Ņemot vērā 5–6 gadus veco audzēkņu klātienes apmeklētību bērnudārzā, var tikt veidotas apvienotās grupas.

Savukārt bērniem līdz piecu gadu vecumam aizvien paliek spēkā noteiktie bērnudārzu apmeklētības ierobežojumi, proti, tiek nodrošinātas dežūrgrupas audzēkņiem, kuru vecāki strādā šobrīd Covid-19 izplatības apkarošanā iesaistītajās nozarēs, kā arī tiem audzēkņiem, kuriem citu pieskatīšanas iespēju nav, kuru ģimenes locekļi pēdējo 14 dienu periodā nav bijuši ārvalstīs, nav bijuši kontaktā ar Covid-19 saslimušajiem.

Atgādinām, ka audzēkņu vecākiem attālināti pieejamas logopēda, psihologa, speciālā pedagoga un medmāsas konsultācijas. Par speciālistu pieejamību un citiem neskaidriem jautājumiem vecāki aicināti sazināties ar attiecīgo bērnudārzu vadītājiem.

Lai mazinātu inficēšanās risku ar koronavīrusu Covid-19, vecāku ievērībai atgādinām, ka katras pirmsskolas izglītības iestādes vadītājs savā iestādē nosaka drošības pasākumu kārtību, kura ir jāievēro. Tostarp stingri noteikts ievērot divu metru distancēšanos vienam no otra, nepieļaujot drūzmēšanos.

Pašvaldība aicina ģimenes izvērtēt bērnudārza apmeklējuma nepieciešamību valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā, kas ar valdības 7. maija lēmumu pagarināta līdz 9. jūnijam!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi