×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-08
Siguldas Valsts ģimnāzijas komandas piedalīsies “FIZMIX Eksperiments” finālā

AS “Latvenergo” organizētais 8. un 9. klašu skolēnu fizikas erudīcijas konkursa “FIZMIX Eksperiments” fināls norisināsies 20. maijā, savukārt 21. maijā tiks paziņotas sešas uzvarētāju komandas – viena no katra reģiona un Rīgas. Šogad pirmo reizi konkursa fināls notiks iepriekš nebijušā neklātienes formā. Iespēju piedalīties konkursa finālā līdztekus 61 komandai no visas Latvijas, ir izcīnījušas divas Siguldas Valsts ģimnāzijas komandas – “Lētais Darbaspēks” un “Viļumsoni”.

Konkursa fināls norisināsies neklātienē – skolēniem katram individuāli būs jārisina dažādi interesanti fizikas uzdevumi, tādējādi šogad konkursa finālistiem būs jādemonstrē ne tikai savas zināšanas fizikā, bet arī spējas strādāt patstāvīgi un uzticēties saviem komandas biedriem.

AS “Latvenergo” rīkotais fizikas erudīcijas konkurss norisinās 25. reizi, pulcējot komandas no Latvijas skolām, kurās mācās 8. un 9. klašu skolēni. Konkursa “FIZMIX Eksperiments” mērķis ir izglītot skolēnus par drošu un efektīvu elektroenerģijas lietošanu ikdienā, veicināt jauniešos interesi par eksaktajām zinātnēm, saistošā veidā parādīt, kā teorētiskās zināšanas izmantot praksē, kā arī veicināt jauniešos profesionālu interesi, padziļināti apgūstot fiziku. Ar konkursa “FIZMIX Eksperiments” palīdzību gan skolotāji, gan skolēni var pārliecināties, ka fizika nav tikai sarežģīta teorija, bet tā eksistē visapkārt un var būt aizraujoša.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi